mandag den 13. november 2023

Masker på en søndag - Uge 45

 

Ugen kort:

  • Mandefald betød at bålet blev aflyst. langt flere børn end forventet blev skuffede. I stedet blev onsdag båldag, og selvom vi serverede bønner, spiste alle med god appetit. 
  • I håndværk og design er papirprojektet godt i gang i den ene klasse. I den anden var vi på volden og samle nedfaldsgrene til at lave bøjler af. Vi kan lige nå det, inden måneden er slut. 
  • Jeg hentede Oscar til overnatning og sen aflevering i børnehaven. Vi nåede frem i rette øjeblik til at storegruppen skulle være fælles. 
  • I øjeblikket er der hele tiden en sidste gang for alting, Jeg bagte kage til det sidste skolebestyrelsesmøde.
  • For længe siden lovede jeg at lave et online oplæg om bæredygtighed og grøn SFO for særligt indbudte under Chora2030, der står for certificering af verdensmålsskoler. Jeg havde vores grønne dame med på sidelinjen og kom godt igennem hele oplægget - trods tekniske problemer. 
  • Der blev tid til pigemøde i 3B og jeg er klar til trivselssamtaler i 3A. 
  • Anders lavede and til Mortensaften og weekenden har været fyldt med plads til at slappe af.








Læse: 

Ruth og Nelson løste mordgåden, og jeg har fundet en ny bøg- Jeg er vendt tilbage til Gotland og Visby og må konstatere at jeg vist allerede har læst nummer elleve i serien om Anders Knutas og Karin Jacobsen.

Et barn er forsvundet, jeg kan ikke huske slutningen, så jeg læser videre og kommer måske i tanke om det. Mari Jungstedts bøger er hurtigt læst, så der er fint at genlæse. 


Strikke:

Jeg har slået op til et par strømper. Emilie har købt garn, jeg strikker. 

Swingtime socks af Lykkefanten har før været på mkne pinde og det er helt hyggeligt at vende tilbage.


 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar