søndag den 19. november 2023

En ekstra dag med barnebarnet

 

Jeg hentede Oscar på vej hjem i går. Far havde overarbejde og mor var syg. Altså havnede ham hos os til overnatning. 



Vi havde en hyggelig aften. Oscar vil gerne lege med mine strikkepinde, så jeg fandt en gammel 5 mm strømpepind frem, som han "lavede huller" i et strikket tæppe med. 

Det der med hullerne var lidt interessant, for pinden går fint gennem strik, men ikke gennem stof. Han undersøgte, blev klogere og vi fik en snak om at han ikke rigtig bruger det strik han har (jeg tænker jeg prøver igen og håber det næste kommer i brug).

I morges lavede han mad. Han havde travlt med en gryde, legemaden af træ og de ukogte pastaskruer, der er gode at lege med. En flok knapper er også en del af udstyret. I dag var de peber. 

Han lavede pasta med jordbær og peber. Da jeg langt senere fortale Anders om retten, begyndte han at fantasere om pasta kogt med rosmarin og vendt med jordbærskiver. Det er ikke umuligt han pludselig serverer det...




Jeg havde en aftale i dag, og Oscar havde en aftale med morfar, så da klokken var lidt i ti, pakkede vi sammen og gik hjem. Vi  var tildigt nok ude til at se frost på buske og blade, da turen blev for lang (der er 700 meter), fandt vi en bænk og holdt en pause. Senere fjollede han, for så virkede benene bedre. 

Hjemme var far oppe, efter en lang nat, mor er stadig syg og heldigvis ventede en dag med overnatning sammen med morfar. 

Jeg tænker han ender med en god weekend.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar