tirsdag den 15. marts 2022

Fladbrød

 

Jeg ved godt der er temmelig meget bål på kanalen for øjeblikket. Men som - i en periode - eneste bålmedarbejder i Klubben, er det mig, der uge efter uge laver bål, finder på og sidder med glade børn, ild og nye forsøg ud i simpel mad over bål. 

 

 

I fredags havde jeg Louise med. Hun har været udlånt til andre opgaver over de sidste uger, og er nu delvis tilbage i klubben. Det betød at vi i fredags kunne være to om bålet, og selvom der stadig er børn, giver det bare nogle andre muligheder og specielt sparringen de voksne imellem er vigtig. 

Vi taler om at udvidde bålet, at lave noget rigtig mad. Det kunne være suppe. Vi kunne bage en kage. Et eller andet der kræver længere tid, kan give mulighed for igen at trække Hobby ud til bålet. Det at være to giver alt andet lige nogle andre muligheder, som jeg har savnet.

 


 

I fredags bagte vi fladbrød over bålet. Ungerne synes de smagte fantastisk. Der stod ikke ost i opskriften, men vi havde rester fra sidste fredag, rester skal bruges, og det gav mening at forsøge at smelte ost på toppen af de vendte brød. 

Da vi fandt på at vende brødet, så osten blev stegt en smule, blev det faktisk meget bedre.

Vi manglede sådan set kun den der suppe, som brødene ville have været helt rigtige til. 
 Ingen kommentarer:

Send en kommentar