torsdag den 7. maj 2020

Masker på en torsdag - Uge 19


Det er weekend, efter endnu en af de afkortede uger.

Det er en mærkelig tid at være på arbejde. Jeg er sjældent i SFO, men i skole hver dag. Nødundervisning er ikke det samme som almindelig undervisning, og vi får masser af frisk luft. Det er ikke som sådan hårdt arbejde, alligevel er jeg helt smadret, når jeg kommer hjem.

Som regel falder jeg hen og halvsover på sofaen. I dag så eftertrykkeligt, at jeg vågnede med følelsen af, at det var morgen og jeg skulle skynde mig op på arbejde.

Det er vist godt det er weekend.


Ud over en aftale med Oscar, har jeg ingen planer.

Altså... jeg kunne godt tænke mig at sy en kjole.















Læse:

Jeg blev færdig med den mobilbårne bog om Benito, Anne Larsen og Kamilla. Og startede på den næste.

Det var ikke på nogen måde en overraskende slutning, og på en eller anden måde, passer det mig fint at der ikke er alt for meget at tænke over.

Jeg har sagt det før, jeg siger det gerne igen: jeg er ikke fan af læsning på elektroniske medier. Biblioteket er lukket, så jeg endte med at købe de næste to bøger i serien. Føtex viste sig heldigt nok at have dem til nedsat pris.

Jeg startede den fjerde bog i serien i aftes. Jeg nåede ikke langt - 14 sider - så det er svært at sige noget om hvad jeg synes om den. Der er sket noget, noget som ganske sikkert kommer til at gennemsyre resten af historien - mere ved jeg ikke rigtigt.


Strikke:

Efter færdiggørelsen af de mange sweatres, har jeg startet en ny. Haust af Skeindeer. Garnet har ligget længe, jeg ved ikke præcis hvad det er. Det er uld, uden tvivl, mere kan jeg ikke sige.

Da jeg fik det var det næsten en sweater, som Annelise havde et eller andet sted fra. Jeg har glemt de nærmere omstændigheder. Sweateren blev trævlet op, garnet vundet til bolde og har siden ligget og ventet på det rigtige projekt.

Farven er fantastisk, ulden lidt krads og åbenbart også lidt hård. Mine håndled, som ellers havde det helt fint igen, er ikke gode venner med det. Til trods for en pind 3½.

Så jeg strikker lidt, og strikker lidt på en strømpe til Emilie. Det gør nemlig ikke ondt.

Samtidig er jeg lidt spændt på det her strik. Det er cardigan, som strikkes rundt og klippes op. Det har jeg gjort før. Hvad jeg ikke før har gjort er, at strikke rundt, så også ærmegab og halsudskæring strikkes rundt.

Jeg tænker designeres norske rødder slår stærkt igennem her, og er spændt på resultatet.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar