fredag den 22. maj 2020

Masker på en torsdag - Uge 21


Det føles som om det har været tiltrængt med en fridag i utide. Det der med helligdage midt i ugen kan jeg godt blive fan af.

Kristi Himmelfartsdag skulle have været dagen efter 9.klassernes sidste skoledag. I år var der ingen karamelkast, ingen revy, ingen fodbold mod de voksne og ingen farvel, til andre end dem, der mødte dem i klassen.

I al det der er foregået gennem de sidste måneder, er det nok det, der har ramt mig mest. Og jeg håber de får en god afslutning på ti års skolegang alligevel. At der bliver tænkt tanker, jeg ikke kender noget til. Der er stadig håb om, at dimissionen på en eller anden måde kan afholdes.















Læse:

Der er ikke mange sider tilbage i den igangværende bog. Journalisten trækker i Anne, Benito trækker med sine egne dæmoner, Kamilla sluger kameler og pludselig dukker endnu et lig op.

Der kan nå at ske meget på de sidste få sider.

Jeg tænker jeg bliver færdig i aften.


Strikke:

Vi er inviteret til banko på skolen på onsdag. Et forsøg på samhørrighed på afstand. Et møde i teams og med en vært, der godt nok skal holde tungen lige i munden.

Jeg tænker at selvfølgelig skal jeg være med. Det foregår nemlig lige præcis i den time fra vi lukker klubben, til skolelederen har indkaldt til stående skolebestyrelsesmøde i skolegården. Det skal i øvrigt også nok blive sjovt.

Nå men for at være med skal man aflevere en præmie. Jeg går ud fra, men er ikke helt sikker, at den der præmie ved indlevering bliver byttet til en spilleplade. Jeg er temmelig sikker på, at der max er en plade pr person. Det er vist sådan det plejer at være.

Jeg synes det er en god ide at vi selv skal sponsorere projektet. Der plejer at være banko på lærerværelset inden sommerferien, men jeg har ikke være med før. Så vidt jeg ved, er budgettet ikke noget at skrive hjem om, og præmierne plejer at strække sig fra tandpasta til underlødig chokolade fra den lokale Netto.

Jeg tænkte straks karklude, gik hjem og fandt bomuldskassen frem, valgte et farvetema, slog op til den første og siden den anden. Jeg forestiller mig tre. Og tænker de er færdige inden mandag.

Jeg strikker som jeg plejer: to tråde, pind fire, 50 masker - slået op med hækleopslag, 44 retriller, 2 masker icord i kanterne, helt almindelig aflukning.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar