tirsdag den 26. maj 2020

21 dages hækleudfordring


Hos The Crazy Sock Lady er begrebet Scrappy Sunday opfundet. Altså: arbejd på dine resteprojekter om søndagen.





Jeg har et par stykker, og jeg kan godt følge tanken om, at de der resteprojekter har en tendens til at ende lidt i baggrunden - og med tiden blive glemt.

Derfor har jeg de sidste søndage (to søndage) fundet de to projekter, jeg arbejder på, frem og givet dem en smule kærlighed. Ikke nødvendigvis hele søndagen, bare mindst en ny farve på hver. Som regel flere (for to søndage tæller jo allerede som regel...).

Faktisk har jeg et tredje projekt. Men det taler vi ikke om!







I dag fulgte jeg et link på Instagram til en temmelig dygtig, mest hækler og fandt en 21-dages hækleudfordring. Planen er at hækle mindst en række eller tre motiver på et hækleprojekt om dagen, i 21 dage - det ser ud til at tæpper er et hit.

Jeg slog til, hæklede en række på the never ending story, og tænker at 21 rækker slet ikke er en dårlig ide. Det er overskueligt, og ikke for langt. Jeg vil nemlig helst ikke hækle for langt, inden jeg har flere nye farver at tilføje.

Og de nye farver dukker først op, når jeg har strikket nye strømper.





Det skal være et langsommeligt projekt, men det behøver ikke gå helt i stå.


Jeg tog billeder, inden jeg hæklede den første række. Nu er det spændende hvor meget jeg kan vise frem om tre uger...





2 kommentarer:

  1. Glimrende ide! Kan være jeg skulle komme i gang med alle mine strømpegarnsrester. Der er efterhånden en del! Det ligner bare oldemormønster? Eller er det tunesisk hækling?

    SvarSlet
  2. Cjhristunte, det er bare oldemorsstriber :)

    SvarSlet