søndag den 20. december 2015

Mens vi venterJeg har en følelse af at have glemt noget. Aldrig har jeg oplevet at have styr på alle julegaver så tidligt - jeg har faktisk haft styr på dem alle i mindst en uge efterhånden. (Til gengæld har det ligget noget lavt med rengøringen herhjemme... )
Sidste skoledag forløb ganske roligt i fredags, samme aftens julefrokst var superhyggelig og den traditionelle og familiære julehygge hos min mor i aftes ligeså.

Mens skolen har lukket har SFOen stadig åbent, og jeg har stadig tre arbejdsdage tilbage inden en i år temmelig lang juleferie kan tage sin begyndelse - sidste år skulle vi møde allerede den anden januar. I år venter vi et par dage ekstra. Det er vi alle godt tilfredse med.Og mens rengøringen står i højsædet herhjemme, inden julen for alvor står for døren og vi drager mod Aarhus og yndlingsfamilien, venter også i morgen (og de næste dage) oprydning og rengøring af Hobbylokalet på arbejdet. Vi endte ganske simpelt med at lave en aftale med den stedlige rengøring, om at gemme det meste til efter jul, og de indvilligede i at manøvrere rundt i et rodet og overfyldt lokale, for at tage det de kunne komme til og lade resten være.

Nu skal det være slut.

Herhjemme har jeg sorteret vasketøjet og to store af de blå poser fra IKEA står klar til jeg om lidt tager mig sammen, går i kælderen og håber at det fælles vaskeri byder på tomme maskiner.

Det der med at tage mig sammen kan bare godt være lidt svært... så mens jeg prøver at tage mig sammen, har jeg fundet gamle blade, en limstift og en strikkepind, for nye projekter skal prøves af, og mon ikke ungerne i Klubben kan overtales til at lave skåle af gamle dameblade, når vi efter jul får tid til fordybelse og projekterne gerne må tage lidt længere tid.
Jeg tror det, og hygger mig ganske fint med at lave "sugerør" af alle de sider, jeg normalt sorterer fra, når tasker skal flettes og farveorden er i højsædet.

Nå! Skulle jeg kigge på det vasketøj...?

4 kommentarer:

 1. Hvad skal de bruges til ? Er det sugerør eller ? Rigtig glædelig jul til dig og dine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Violykke, jeg tror ikke papir er særlig egnet som sugerør. Men det kan selvfølgelig komme an på en prøve :)
   De skal blive til en skål. Det ser allerede lovende ud.

   Tak og lige måde. God jul til dig og dine :)

   Slet
 2. Det var også det jeg tænkte ;0) glæder mig til at se skålen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Violykke, den var ret sjov at lave... en ny er på vej :)

   Slet