torsdag den 11. juni 2015

Så er sommerferien planlagt


- og det ser ud til at Windows Live Writer virker igen.


Bornholm - april 2015


Jeg er ikke den hurtigste når det gælder planlægning af ferie. Faktisk når jeg det tit først i sidste øjeblik. I år havde vi ellers planlagt at være klar i god tid, og vi har også både talt om og overvejet for og imod af flere gange.

I dag blev det. Efter at talt en hel del om Sverige og været omkring andre byer i mere eksotiske dele af Europa, endte vi med at beslutte os for Sverige og så se videre ud næste år. Så har jeg måske også (som den sidste i familien) fået fikset det der pas, jeg stadig ikke har.

Med planlægningen er ferien nærmest fyldt op. For mens Anders kun har to uger sammen med os andre, fik Emilie og jeg i dag tilbuddet om en uge i Roskilde mod at arbejde fire gange otte timer i en bod. Det er mange år siden jeg har været til festival, og jeg havde egentlig ikke forestillet mig at skulle igen. Det skal jeg nu.

Med udsigt til en uge i telt, er det vist på tide at få købt et par underlag af en lidt bedre beskaffenhed, end dem vi har liggende i kælderen. Et hurtigt kig over listen med navne på årets Roskilde festival, viste ganske sikkert at jeg er håbløst bagud. Kun Paul McCartney og Marie Key gav genlyd i mine ører. Emilie er også sat på sagen, for de fire vagter kan snildt lægges, så vi kan nå at høre det vi vil høre, og derudover kan vi håbe på overraskelse, når vi får forvildet os ind til noget vi ikke kender.


Bornholm - april 2015


Efter den første uge, er der plads til at trække vejret dybt hjemme, inden vi tager til Sverige. Vi har bugget hoteller i Kalmar, Lund og Malmø – et par overnatninger hvert sted, i Malmø lige der hvor vi allerhelst vil være – midt i byen – og i Lund på noget der ligner et slot.

Så mangler lige en fejring af Emilies fødselsdag med familien, men den skulle nok kunne puttes ind et sted inden ferien for alvor slutter.

Med en ferie der både byder på teltplads, mulighed for mudder.. og musik, slotsophold og hyggelige byer synes jeg faktisk vi har fået skruet det ret godt sammen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar