mandag den 15. juni 2015

Friluftsliv og sofahygge


Weekenden har været fyldt med ingenting. Ligeså har mandag – indtil nu. For senere har jeg en aftale.


Overnatning og rundbold


Torsdag, fredag og lørdag var fyldt op, så en fridag var tiltrængt. Og nem at få fat i, for med skolereformen fulgte også en mere præcis optælling af timer. Jeg har brugt for mange timer, og afspadsering er derfor påkrævet. Jeg har ikke noget mod afspadsering. Faktisk slet ikke.

Og en weekend med en tur omkring haven, timer i sofaen, strik og formålsløst fjernsynskiggeri passede mig fint. Samtidig er der kommet endnu mere styr på den første ferieuge. Armbånd til medarbejdercampen er skaffet, teltet er godkendt, planer om nye liggeunderlag i bedre kvalitet på tegnebrædtet og andre planer om at finde mere end den allerede fundne sovepose i kælderen er skrevet ned.

Emilie har ringet om først det ene og så det andet. Madprøven gik over al forventning og planer om afskaffelse af de lange lokker er i støbeskeen. Jeg har lovet at betale og skulle det gå helt galt, vokser det ud igen.

Om lidt banker sommerferien på døren, og selvom jeg glæder mig og synes jeg har mere end bare nogenlunde styr på det hele, er tiden alligevel løbet hurtigere end beregnet. Året er jo lige startet.

Sidste uge sluttede med grillaften for nye børn og voksne, mange dukkede op og flere kunne have kommet til. Men vi er altså dumme. Og når vi sætter deadlines er de åbenbart ikke tænkt for at overholdes. Og når voksne ikke kan finde ud af at tilmelde sig i tide, er det vores skyld at deres børn bliver kede af det.

Sådan kan det gå. Det var ikke rart, men de der kom hyggede sig. Og vi kunne se os selv og hinanden i øjnene.

Weekenden startede med overnatning og teltlægning. Med mad på bål, med lyse nætter, hygge, sang, skumfiduser, rundbold og alt for lidt søvn. Så er det altså lækkert at mandag kunne blive en fridag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar