søndag den 25. april 2010

Hurtige haremsbukser


t uren til Lyngby i går, gik også forbi Stof2000 og et hurtigt kig efter egnet stof til det buksemønster, jeg var faldet over og Emilie havde godkendt.

Efter vask og tørring blev saksen i dag sat i, og kort tid efter kunne de tages på. Den øverste kant, der efter planen skulle kunne holde sig selv, virkede ikke helt efter hensigten og efter først at have taget en del af omkredsen, besluttede jeg mig for elastik, mens Tøsebarnet bad om bindebånd.

Hun fik retten til at bestemme og endte med at mene elastik måske havde været bedre. Ikke noget problem, for der er stof nok til et par eller to mere, og næste gang følger der elastik med, fra start.

De fungerer fint, også selvom jeg sprang hurtigt hen over det med presning og strygejern – og helt undlod… de skal bare skylles op en enkelt gang, så ses det ikke længere.

Tøsebarnet er glad og ikke længere så snottet… så morgendagens ekvipering er også klaret. Mon ikke der kan ryge et par stykker mere igennem maskineriet i morgen…


haramsbukser-bagharamsbukser-for

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tom

5 kommentarer:

  1. De sidder rigtig godt på hende, og det er slet ikke dårligt. Det næste par er ønsket helt lange, så er det spændende om de sidder lige så godt :)

    SvarSlet
  2. De er da rigtigt fine - med skæve syninger? Hvor var det, modellen var fra?

    SvarSlet
  3. Bettina, de er fra majnummeret af Ingelises symagasin. Ikke at jeg er særlig imponeret over lige det blad, men det lå der, jeg så det igennem og faldt over buksemønstret :)

    SvarSlet