fredag den 13. januar 2012

Tilbage til hverdagen


Det er utroligt så hurtigt hverdagen er tilbage på skinnerne. To uger inde i januar er julen allerede glemt, dagene tilbage ved normalen og året godt i gang.

Efter tre måneders selvvalgt stilstand i vægttabet, er jeg tilbage på rette kurs, toethalvt kilo lettere og ved godt mod. Når kostomlægninger ikke føles som snærende reb og trusler, tror jeg på resultatet.


Orciderne blomstrer


Med fredagen og weekendens komme, venter også fest for ungdommen. Der venter gensyn med kolleger fra de andre fritidsordninger og timer i dejligt selskab. Ungerne er klar og vores nyeste tiltag med udleverede adgangsbilletter skal stå sin prøve.

Festerne er for alle kommunens sjette og syvende klasses unger, men vores har førsteret til adgangen. Vores kommer gratis ind og vores har eget personale til festen. Med en succesrate, der betyder at dørene må lukkes inden alle er inde, indførte vi reglerne om førsteret. Det var let nok, dengang mændene i døren kendte langt de fleste medlemmer. Det har ændret sig, og nu håber vi adgangsbilletterne vil være med til at lette den del af aftenen.

Når fredag bliver til lørdag begynder weekenden, der allerede er lagt i faste rammer. Kælderrummene er endelig frigivet og mens lørdag kan bruges på at lette lejligheden for kasser og andet, der gemmer sig i hjørnerne, skal søndagen bruges på at tømme den skumle del af kælderen på skolen, og føre det hele tilbage til egne græsgange.

2 kommentarer:

  1. Det lyder dejligt med fest for de unge. Jeg håber den er forløbet godt.
    Det er et større arbejde at skulle flytte fra det ene sted til det andet, men hvor må det blive dejligt, når alt er tilbage på plads igen. God weekend!

    SvarSlet
  2. Mette, det var en rigtig fin fest, og du kan tro jeg glæder mig til at få alting på plads igen :)

    SvarSlet