torsdag den 12. januar 2012

Pind 2½, pind 3, pind 4


På mit sofabord ligger ufærdige sokker i flere versioner, størrelser, fremgang og sværhedsgrader.

Nogle bliver der strikket mere flittigt på end andre, men fælles for dem alle er, at de nok skal blive færdige. Nogle hurtigere end andre.


sokker


På de tynde pinde er de mystiske sokker, der langsomt vinder frem, og måske endda er lidt bagud. Denne uges clue er benet, der fylder godt, og tager en del længere tid end sidste uges øverste kant. De bliver fine.

På midterpindene er sokkerne jeg startede til Anders, og troede kunne bliver færdige inden jul. De er ikke kommet længere, men det kommer en dag. Måske er det de mange snoninger og mønstre, der findes over hele sokken og kræver koncentration. Måske er det bare fordi de andre er mere spændende.

På de tykke pinde er Emilies sokker af det fine garn, hun selv købte. De er færdige lige om lidt. De bliver lækre og bløde og meget fine. Også selvom vi begge er enige om, at det var et af den slags nøgler garn, der var pænest inden det blev strikket op.

3 kommentarer:

 1. Nej, de bliver da så fine, når hun har to (formentlig) forskellige strømper med striber!

  SvarSlet
 2. Du strikker altså så fantastiske strømper !

  SvarSlet
 3. Christunte, de bliver fine - og forskellige. Men kender du ikke de garnnøgler, der bare er så flotte, at det næsten er synd at ødelægge dem? :)

  Losarinas mor, jeg bliver så glad, hver gang du siger det :)

  SvarSlet