søndag den 27. marts 2011

Street Art på Rådhuspladsen


Street art på Rådhuspladsen


Street art på Rådhuspladsen


Skyerne var trukket sammen, da vi satte kursen væk fra centrum og langt ned ad Vesterbrogade.

På Rådhuspladsen er pladsen trang. Langt størstedelen er hegnet ind, mens Industriens hus står noget spøgelsesagtigt tilbage. Engang om to års tid, skulle der igen være fri adgang over det hele.

På en del af stolperne der holder hegn hen over Pladsen, sidder små sjove figurer og giver anledning til smil, mens vi holdt kursen og tankerne om frokost.

de er skægge og jeg fik slet ikke dem allesammen med. Jeg håber bare de sidder godt fast, hvis vinden skulle vende og blæsten tage til.

3 kommentarer:

 1. Jeg er stor tilhænger af street art....hvor som helst. De er det friske pust i gadebilledet, som stjernerne er på en sort nattehimmel.
  Og tak for din dejlige kommentar til mit indlæg i dag. Det er grunden til at jeg har opdaget dig og din blog.

  SvarSlet
 2. Hvor sejt! Øv - dem så jeg slet ikke, da jeg cyklede forbi. Må næste gang huske IKKE at kigge på trafikken, men op på stolperne....

  SvarSlet
 3. Annette, jeg elsker de der små finurlige indslag i gadebilledet. Jeg har endnu ikke selv bevæget mig derud, men en eller anden dag... :)
  Tak fordi du kom forbi, det er altid dejligt med nye ansigter - også selvom jeg gerne indrømmer at jeg ikke er specielt god til at reklamere.

  Christunte, vil du ikke love mig at stoppe inden du kigger op :D

  SvarSlet