tirsdag den 15. marts 2011

Masser af krydser


broderi

For mange år siden fik jeg en masse broderegarn. Garn af den fine slags fra DMC. Meget af det ligger i fine æsker fra en forgangen tid, mens en stor del af det er sat fint op i mapper og farveorden.

Jeg har broderet med det, hæklet og lavet alt muligt andet sjovt. Alligevel er det ikke lykkedes mig at gøre det store indhug.

For et stykke tid siden faldt jeg i Fakta over et broderikit med tre sko og blomster på række. Det var let at beslutte at sy skoene hver for sig, mens jeg stadig ikke har besluttet hvor de skal ende. Det er heller ikke vigtigt, for det var hyggen ved at sidde med det, der fik mig til at købe.

Skoene er syet på aidastof. Jeg er ikke specielt begejsteret for den baggrund, så springet til at fylde hele baggrunden ud var ikke stor.

I lageret fandt jeg en farve, jeg mente ville være fin og startede ud.

Nu var det vel nok temmelig naivt at tro den ene dukke i den valgte farve ville række og med garn fra en svunden tid, at kunne finde nøjagtigt den samme.

Hverken det ene eller det andet lykkedes, men det lykkedes at finde en farve der kun varierer en anelse i tonen, og med en viden om at mange af krydserne bliver et mix af begge, vælger jeg at tro på, det nok skal ende fint.

I mellemtiden hygger jeg videre med kryds på kryds.


broderi


broderi

3 kommentarer:

 1. Åhh bare æskerne er smukke som de er, men sikke en skat du har der :-) Misundelsen breder sig hihi.

  Rigtig god dag kære veninde
  Henriette

  SvarSlet
 2. At brodere er bare så hyggeligt og afslappende. Skønne gamle æsker med knitrende papir, der foldes ud og åbenbarer alle de smukke dukker garn.
  Klem og god tirsdag

  SvarSlet
 3. Henriette, det er i sandhed en skat og jeg er meget glad for at jeg fik dem. Må du også have en dejlig dag :)

  Mette, jeg nyder at brodere, og gør det i perioder. de fine æsker gør det mindre dejligt at sidde med. Knus til dig og må du også have den god dag :)

  SvarSlet