torsdag den 25. november 2010

Pisosse


november 2010


Jeg ved godt, jeg til tider er naiv, men jeg troede faktisk på, at når cykler er parkeret i kælderen, står de ikke kun skærmet for vejr og vind, men også for tyverier.

Stor var derfor skuffelsen og overraskelsen, da jeg i går formiddags kunne konstatere at min cykel er væk – som i helt væk!

ÆV!

8 kommentarer:

 1. Øv, jeg håber den dukker op eller at forsikringen giver en ny!

  Klem

  SvarSlet
 2. Mette, den er for gammel til at forsikringen dækker noget som helst. Den er også godt slidt og måske ikke den værste cykel at skulle nyanskaffe. Jeg ville bare hellere selv have bestemt tidspunktet for nyt :)

  SvarSlet
 3. Det' surt er det :(
  Min datter fik sin cykel (og en masse andre) stjålet selvom de stod låst i og til et cykelskur i århus - man skal ind bagved for at finde det... men tyvene havde åbanbart haft en lastbil med, som de havde fyldt med cykel...

  SvarSlet
 4. Det er bare så ærgerligt. Jeg husker stadig, da jeg fik stjålet min nye, sorte cykel fra banegården i Herning. Der havde lige været en lastbil forbi og rydde stativerne for alle nyere cykler. Tilbage stod de smadrede lig. ØV!
  Ufatteligt nok har jeg stadig den sorte cykels afløser. På 17. år. Og jeg har ellers flere gange efterladt den ulåst - med et slet skjult håb om at nogen stjæler den, så jeg har en undskyldning for at få en ny ;)
  Nu ser det for alvor ud som om I skal på cykeljagt. Måske I får yderligere rabat, hvis I køber 2 samtidig???

  ~ Karina

  SvarSlet
 5. Øv bøv... Fatter ikke, hvad der går galt for den slags folk...
  Håber, du hurtigt får en anden!

  SvarSlet
 6. Øv, hvor er det surt. Jeg forstår ikke sådan noget..... det værste er måske, at når det sker i jeres egen kælder, så kan det nok være svært, at undgå et mistænkeligt blik mod andre beboere.....

  Når det ikke kan være anderledes, så håber jeg, at du snart får en anden cykel, som du bliver rigtig glad for.

  SvarSlet
 7. Helle, det er rigtig surt.
  Jeg har heldigvis aldrig oplevet massetyverier, selvom jeg godt ved de findes, og ind imellem overgår de vildeste fantasier.

  Frau Putz, jeg kan huske min far fik et gammelt lig stjålet engang. Han gik grinende rundt temmelig længe, for han regnede ikke med, tyvene nåede særlig langt, før den brasede sammen. Og oveni stod min mors langt nyere cykel næsten ved siden af - mærkeligt nok, fik den lov at stå :)
  Jeg overvejer også, om vi kan få mængderabat :)

  Lene, det er lige det, jeg forstår ved ordet træls :)

  Det håber jeg også Lisbeth.

  Jens, vi har syv opgange i blokken og fælles kælder. Der er rigtig mange, der har adgang, og rigtig mange, der kan kigges langt efter. Alligevel troede jeg der var "sikkert" at stille cyklen.

  SvarSlet