tirsdag den 23. november 2010

Befordringsmidler


november 2010


Emilies cykel er for alvor kaput. Den har været det længe og vi har ingen ny fundet. Når hun skal i skole, tager hun bussen, og når hun skal på tur, får hun min cykel med, og så tager jeg bussen.

Det er en ordning der virker, selvom der findes tidspunkter, hvor det ville være rarest, hvis vi alle var udstyret med cykler.

Alligevel har vi taget en beslutning. Med sneens komme, virker beslutningen ikke helt forkert. Selvfølgelig skal hun have en cykel, men af økonomiske og overskudsmæssige årsager venter vi lige til januar og udsalg, og satser på at sneen snart for alvor slår sig ned – så er der nemlig slet ingen grund til at mangle en cykel.

I dag skal jeg gå, og jeg skal også lige nå omkring en enkelt lille butik eller to på vejen.. Så lige om lidt er jeg på vej ud af døren. Det kræver nemlig lidt længere tid at bevæge sig på to ben, i stedet for to hjul.

Endnu er den ventede sne bare stille regn. Kunne jeg bestemme, ville jeg langt hellere gå gennem dalende snefnug.. Men måske kommer det senere.

2 kommentarer:

 1. Jeg kender godt puslespille med en familie med en cykel for lidt. Hos os skyldes det desværre et cykeltyveri... I dag kom der sne... det giver så mulighed for at transportere sig på langrendsski. I hvert fald en mulighed, som mindst én af drengene vil benytte sig af. Og dermed har vi pludselig heller ikke så travlt med at få lagt puslespillet helt færdigt.
  Hav en god aften!
  -LisBeth.

  SvarSlet
 2. Tak Lisbeth, og i lige måde.

  Her fik vi ingen sne, kun noget der vist betegnes som slud.
  Cykeltyverier kan vi heller ikke sige os helt fri for, og cykelpuslespil bliver vi nok heller aldrig helt færdige med.

  Jeg drømmer om engang at have en cykel ekstra, til alle de gange, der er en punktering eller til indkøb, der ville lettes med en mulighed for en kurv :)

  SvarSlet