mandag den 29. november 2010

Mandag formiddag


prinsessefolderier


Opvasken er for en gangs skyld helt i bund. Det er lidt mærkeligt at have gjort rent bord. Der plejer altid at ende med at stå noget tilbage.

Mens jeg glæder mig over den manglende opvask, eksperimenterer jeg lidt. Jeg burde egentlig lufte støvsugeren, men det må vente.

Dengang Emilie var i prinsessestadiet og alting skulle være lyserødt, endte der ind imellem blade af prinsessetypen på matriklen her. Jeg fandt en bunke i kælderen og jeg tror jeg kender en anden lille pige, der kunne blive glad for en smule prinsesser.

Anders Andblade er trykt på forholdvist tyndt papir og egner sig fint til taskefoldning, men prinsesseblade er af en anderledes mere kompakt kaliber.

De er faktisk lidt for tykke at folde i. Men jeg lader mig ikke slå ud. Rækkerne er derfor suppleret med blå toner fra ugebladene, der sammen med de noget kraftigere prinsesser giver en bedre bud på noget, der kan ende godt.

Senere byder dagen på gæstebud, hvor ved jeg endnu ikke helt præcist. Jeg ved hos hvem, og jeg ved nogenlunde i hvilken retning. Jeg ved hvem jeg skal være sammen med og der er helt sikkert lagt op til gode timer, når selskabet efter endt arbejdstid, ender hos en kollega til hygge, spisning og alt det andet gode, der følger med.

3 kommentarer:

 1. Det er en rigtig fin taske til en lille prinsesse :)

  SvarSlet
 2. Hej , Jeg følger med her på side linien :-) Når du taper papiret, er det så bare alm. klar tape ?
  Tak , for alt det du deler :-) MvH Lise fra Horsens

  SvarSlet
 3. Jeg tror den bliver rigtig god Helle :)

  Lise, jeg bruger tape fra Tigeren. De har en bred klar tape, der virker ret godt. Den er ca fem cm bred. Det kræver lidt øvelse at finde sin egen teknik, for at tapen ikke skal krølle.
  God fornøjelse :)

  SvarSlet