fredag den 2. oktober 2009

Tissetrængende


Ella uddelte tidsler. Jeg vil gerne være med og uddele en tidsel til vedkommende der ikke kunne holde sig.

Historien er helt fra i søndags, og da jeg ikke forulemper nogen, ved hverken at nævne navne eller fremlægge billeder, synes jeg, jeg vil lægge min forargelse frem til offentlig skue.

Hjemturen fra Fanø blev lidt forsinket og da toget rullede ind på Høje Taastrup station kunne jeg se S-toget gøre klar til afgang. Ganske rigtigt, det nåede at køre, før jeg nåede fra den ene perron til den anden. Jeg skulle tisse, skulle jeg og toiletterne på stationen er ikke de mest hygieniske, men jeg har fra en tidlig alder lært at bruge sådanne, uden at røre brædtet. Så jeg skridtede derudaf, kunne se herretoilettet var aflåst på grund af maling og håbede på dametoilettet stadig var brugbart.

Det var det. Jeg fik forrettet min nødtørft og stod netop og ordnede alle mine lag af tøj, da nogen kom ind på toilettet. Nogen greb fat i håndtaget til det toilet hvor jeg stod og ruskede i håndtaget, som skulle døren gå op, hvis bare der blev lagt flere kræfter i. Det lykkedes ikke, men så prøver vi da bare igen…

Imens stod jeg der, kiggede på håndtaget og prøvede at få glattet nederdelen samtidig. Personen opgav og to sekunder senere låste jeg døren op til noget der umiddelbart lignede et tomt indgangsrum til toiletterne…

Men..

Mellem de to håndvaske stod nu noget, der vist under andre former kvalificerer til at kaldes en pæn ældre herre og tissede i skraldespanden!

Hvis han så bare havde kunne ramme, men nej urin stod ud til flere sider, dryppede ned af spanden og lå i en sø på gulvet!

Jeg prøvede at gøre opmærksom på mig selv, ville ikke bruge håndvasken, mens han stod der og knaldede min taske ned på den dertil egnede hylde, uden nogen reaktion. Manden stod der stadig, blev ved i meget lang tid sammen med lyde, der kunne gøre ethvert soveværelse misundeligt.

Først da han var færdig og vendte sig om, opdagede han mig og fik et noget brødebetyngert udtryk i ansigtet, mens han startede nogle halvkvædede undskyldninger.

Jo han skulle sikkert tisse, men jeg kunne ikke få mig selv til at fortælle ham, at det da er helt i orden at tisse ud over hele gulvet, og ydermere tynde skraldeposer, andre skal gøre rent og rydde op.

Han spurgte hvad han ellers skulle have gjort og det eneste jeg kunne svare, var at han kunne have ventet de to sekunder, det tog mig at låse op og komme ud… eller have fundet en busk, tisset på skinnerne eller bare alt andet end det valg han foretog.

Det faldt ikke i god jord, faktisk virkede han mest opbragt over, jeg kunne finde på at mene, hans handling ikke var i orden.

8 kommentarer:

  1. Sådant noget er bare slet ikke i orden og jeg fatter ikke, at han kunne få sig selv til det. Jeg er simpelhen ikke i stand til at finde hverken en forklaring eller en brugbar udskyldning for ham og hans handling.

    SvarSlet
  2. Sådan noget forpulet svineri!

    SvarSlet
  3. Føj, det er ikke i orden !!

    Da vi kørte hjem fra Fanø..røg vi (også) ind i kø/ventetid ved Nyborg...mit blik fanges af noget inde til højre..på opkørslen til Nyborg stod 4 mænd og tissede ..ærgeligt at fotografiapparatet ikke var i nærheden :-)

    SvarSlet
  4. Jeg havde det på samme måde, Tine.

    Anita, Hørt!

    Anne, Uakkk! tænkte jeg. Til gengæld kan jeg forestille mig at rækken i Nyborg har været morsom at se på :)

    SvarSlet
  5. Olinesunivers, Det kan ikke siges bedre!

    SvarSlet
  6. Jeg kan godt følge dig i at det er ret så klamt...men tænker også på den stakkels gamle mand , som ikke kunne bruge herretoilettet, og kom til en lukket dør. Hvis han har det som min gamle far, skal han nok når han skal...og det er jo også forbudt at gøre det på åben gade. Han kunne måske ikke vide at du var færdig nu...
    Han er sikkert rigtig flov nu, det ved jeg nemlig at nmin far er når han må forlade køen i en butik for at løbe ud på Ppladsen/busk for ikke at gøre det i bukserne.
    Men ja synd for Jer begge

    SvarSlet
  7. Det er rigtigt, og den tanke havde jeg også. Men det er så heller ikke mig, der skal gøre rent og tømme en tynd skraldepose fyldt med og smurt ind i urin.
    Jeg synes ikke han valgte den bedste løsning!

    SvarSlet