fredag den 9. oktober 2009

Gult, sagde hun!


Gult!!!

Jeg ejer ikke noget gult, tænkte jeg febrilsk og begyndte at trække skuffer ud og åbne skabe, efter at have læst Henriettes opfordring til at lege med


Og faktisk gik der ikke lang tid inden, der lå syv gule ting på mit bord.

Ude i køkkenet står et gult dørslag og sørme også et par små gule skåle, med bikuber og honningbier indeni.

På en bøjle hang det eneste gule stykke tøj, jeg ejer. Arvet fra bedsteveninden, der selv har syet.


I garnbunkerne fandt jeg et par gule nøgler garn og endda et bevis på, jeg engang, da et vist tøsebarn var meget yngre, har strikket med gult.

At trøjerne så lige befinder sig inden for rækkevidde, er en helt anden historie.
I bogreolen stod et par bøger med gule forsider og både blandt de gode farveblyanter og de lækre farvekridt, var der gult at hente.
 I kassen med perler fandt jeg også en smule gult, men det er bestemt ikke det, der dominerer og hvis guld tæller med, var der også lidt metal.


Endelig står der mellem bøgerne en lille skål Emile engang har lavet.Det var syv – og tænk jeg troede faktisk ikke det ville lykkedes.

Da jeg så er nået hertil, går det pludselig op for mig, at tættekammen, der bor på badeværelset er gul og jeg kan sikkert også finde en bøtte med creme eller noget der er gult og min gamle, gamle papirsaks, den er også gul!

Men det bliver aldrig min yndlingsfarve :)

Nu har jeg gjort det, grænseoverskridende eller ej, og tænker stadig over de ti ting Susling ville vide – for snart læmge siden - så det med at give videre, det er jeg alligevel ikke helt klar till endnu.

Men har nogen lyst til at lege med, så vælg en umulig farve og gå på jagt – det var faktisk sjovt :)

6 kommentarer:

 1. Flot , du kunne finde så meget gult :-) Blev helt salig da jeg så du havde Sjöwall og Wahlöö.

  SvarSlet
 2. Det klarede du da godt, og herlige bi kopper du har. :-) Forresten.. dørslaget kan jeg søreme også godt lide, det ligner jo solen.

  Rigtig god weekend og knus
  Henriette;))

  SvarSlet
 3. Dørslaget er "Ursula" ikke sandt?!
  Jeg drønede også lige rundt og spottede gult hos mig. Der er mere, end man tror. Mit indlæg er up an' comming. Lige nu sidder jeg mest og græmmer mig, fordi jeg bliver nødt til at tage hul på alt det der jobsøgnings-numse-noget. Ikke så meget plads til gul glæde lige her lige nu. Desværre.

  God weekend og tak for i går.

  SvarSlet
 4. Mon jeg har noget gult? Jo tøj måske men ikke brugsgenstande, tror jeg da :-)

  Det lyder hyggeligt med jeres strikkeaftener, måske skulle jeg eftergøre dette?

  SvarSlet
 5. Losarinas mor, de er bare gode, men jeg mangler et par stykker,, for at have hele serien. Mærkeligt, for mine forældre havde dem allesammen, og det er dem, jeg har overtaget.
  En eller anden dag må jeg forbi en marskandiser og finde de resterende :)

  Henriette, jeg blev også helt glad for mig selv, troede slet ikke jeg lå inde med så meget gult :)

  Susling, jo dørslaget hedder Ursula :)
  Håber du kan finde den dybe vejrtrækning, der kan få hul på alt jobsønings-numse-noget :)

  Lene, prøv at se efter, jeg havde forsvoret der ville være så meget her.
  Strikkeaftenerne er superhyggelige, jeg tror kun det kan blive en succes :)

  SvarSlet
 6. Min mor blev diagnosticeret med brystkræft, og hun var på tidspunktet for døden, med kræft i bryst i det sidste etape er nu tilbage i live, og hun er så sundt nu. Takket være Rick Simpson cannabis olie, vi købte på: ricksimpsonworldwide@gmail.com blev Hamp olie med held anvendt til at kurere min mor brystkræft inden for 3 måneder som angivet i phoenix tåre. Endnu engang vil jeg gerne takke hr Rick Simpson for hans vidunderlige Hamp Oil vi nu lykkelig familie med min mor tilbage i live, stærk og sund. du kan kontakte for din medicin på: ricksimpsonworldwide@gmail.com

  SvarSlet