torsdag den 10. september 2009

Weekendplaner


Der sad jeg så, og kiggede på en overfyldt vasketøjskurv, omgivet af sure børn, for hvem intet var godt nok. Morgensure pre- og teenagere er ikke hvad de har været…

Da hået var sat og taskerne pakkede, drog de begge af mod kagespisning og dansklæsning, heldigvis med noget kønnere udtryk i ansigterne og et hyggeligt farvel.

I kælderen snurrer nu halvdelen af mit vasketøj, og mon ikke der bliver plads til den anden halvdel, når det første er færdigt.

Hoya

Tilbage på min pind, kan jeg se frem til en weekend uden børn, det nåede ellers lige at blive et spørgsmål, uden et klart svar. Ungerne kom hjem sidste weekend fra Farmand med besked om de ikke skullle over denne weekend… Hva? tænkte jeg og satte mig i forbindelse…

Jo det er rigtigt mormor holder fødselsdag en weekend, der ellers stod i Jyllands tegn og når meddelsen kommer i en døråbning, er det nærliggende at blande uge 37 sammen med 7. november.. Altså sagde jeg (og kunne have bidt tungen af mig selv) … Har I planlagt noget, sådan en weekend uden børn, så bliver de bare hjemme.

Jo ja og så videre og så ville han vende tilbage… uden resultat. Et pling i går afgjorde at han ikke ventede børn, men da det kun er to dage siden Emilie sad og synes hun ser ham for lidt og tiden sammen er voldsomt devalueret efter Jyllandsflytning,  3-timers togture og hjemkomster 2 timer tidligere end dengang hjemturen kun tog en halv time, måtte jeg lige….

Hvilket endte med, at de mægtig gerne måtte komme, hvis de gerne ville – de havde ingen planer – derovre i Jylland.

Nogengange tænker jeg mit… desværre er det ikke mig, det går ud over…

ÆV!

3 kommentarer:

  1. Hej Pernille.
    Jeg er også ved at vaske, tog en spontan tur, og kan nu se frem til en weekend uden den hængene over hovedet :-)

    Skilsmisse og palnlægning med børn er altid bøvlet, men når der er længere afstand i mellem er det da helt skidt. Godt at de kunne komme derover, så savnet ikke bliver for stort. Og tænk hvis de havde været så små at de ikke selv kunne rejse frem og tilbage.. Pyhh sikke et besvær der så havde været.

    God dag og kærlig hilsen
    :-))

    SvarSlet
  2. god vaske dag :-) her snurrer vaskemaskinen også men om lidt kører jeg ned til min far. Godt du fik spurgt og fortalt, så børnene kan være sammen med deres far.

    SvarSlet
  3. Henriette, det er så skønt at vasketøjet er klaret :)
    Jeg synes nu nok det kan være bøvlet, selvom ungerne ikke længere er helt små, men så længe de gider, skal de da også bare afsted :D
    Men faktisk har de en lillesøster på kun 6 år. Det er vist ikke altid helt let. Jeg forstår godt at mor ikke har lyst til at sende hende alene afsted, så det bliver kun, når mine skal afsted :)

    Lene, det var rigtig godt. Specielt fordi de stadig gerne vil derop. Så ville det være ærgeligt, de ikke kom afsted :)

    SvarSlet