tirsdag den 22. september 2009

Gaver på vandring


Til Stine

For snart længe siden meldte jeg mig til at give tre gaver væk. Kun Stine tilmeldte sig, og så kunne man jo fristes til at tro, det er meget lettere kun at skulle finde på een ting. Det er det sikkert også, og tid har det taget, men nu er pakken pakket og posthuset skal besøges inden jeg tager på arbejde.

Jeg venter lige lidt, for det regner stadig udenfor, og Dmi har lovet det klarer op lige om lidt. Altandøren kan også åbne og lukke nu, selvom hængslet ikke passer helt og døren ikke sidder rigtig godt fast.

Det er efter sigende en midlertidig løsning, og jeg kan godt fortælle, at den samtale der udspandt sig håndværkerne imellem var ret sjov… :)

7 kommentarer:

 1. Den dør......
  Og Stine kan vist glæde sig - tænk at få en pakke fra dig :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er så spændt så spændt :-)

  SvarSlet
 3. Losarinas mor, historien ender ikke der, en halv time efter døren var lavet nødtørftigt, kom den ene håndværker tilbage, mente han havde løsningen og spurgte om han måtte komme ind. Det måtte han og efter en del boren og hamren virker døren helt fint :)

  Stine, jeg håber pakken kan leve op til dine forventninger :)

  SvarSlet
 4. Det er jeg sikker på den kan! Den rare postmand lagde en seddel i går, for vi var ikke hjemme. I dag havde jeg sent fri så den bliver hentet i morgen eftermiddag. Og jeg glæder mig :-)

  SvarSlet
 5. Jeg er spændt på hvad du synes :)

  SvarSlet
 6. Du har overgået dig selv - jeg er helt overvældet. Tusind tusind tak Pernille :-)

  SvarSlet