fredag den 18. september 2009

Anders


anders-malet

Første billede er færdigt. Jeg synes selv jeg havde en fantastisk ide, da jeg startede og mente det smarteste var, at male alle fire billeder på een gang – eller male med samme farve på først det ene, derefter det næste og så videre… Det samme med næste farve…

Jeg duer ikke til alt for meget samlebåndsarbejde. Det sjove gik af processen så da jeg for ca 14 dage siden, fandt billederne frem fortsatte jeg der, hvor jeg slap, men blev på samme billede.

andersDet ærgrer mig lidt, jeg ikke har taget billeder undervejs, for det er sjovt at se ansigtet vokse frem. Jeg starter med midterfarven, så selv med bare en farve, er det tydeligt at se, hvem det er.

Jeg har tre billeder mere, så der er masser af muligheder for step by step billeder af de næste.

Forelægget er måske ikke det bedste billede, jeg nogensinde har taget af Anders, men sjovt nok gør det ikke så meget. jeg synes han ser knap så træt ud på det malede billede som på fotografiet.

Nå jeg skal videre.. der er flere billeder at male og lige nu er det, det der er allermest spændende :)

8 kommentarer:

  1. Wow! Det ser rigtig godt ud! Flot arbejde.

    SvarSlet
  2. For pokker du er Multi kunstner :-)
    Kh Horsens Dorte

    SvarSlet
  3. Du er altså utrolig, hvad du ikke kan skabe med dine hænder....

    SvarSlet
  4. Tusind Tak Marianne, jeg får helt røde kinder :D

    SvarSlet
  5. Hollakæft! Hvor er det bare sejt, at du også kan male. Og så endda så flot. Éen bliver en smule misundelig - men mest stolt på dine vegne :-) Super billede!

    SvarSlet
  6. Kirsten, jeg har set dine malerier. Du behøver ikke blive det mindste misundelig, det her kan du også snildt lave - og tusind tak :)

    SvarSlet