mandag den 21. september 2009

Mandag formiddag


mod himlen

Himlen har stadig den klareste blå og i mit fjernsyn lover de godt vejr. Jeg har vovet og hængt det nyvaskede sengetøj udenfor. De små tørregårde, der er hegnet godt ind har fået nye tørresnore – skønt! Men om de nogensinde har været brugt, er et godt spørgsmål, for før jeg kunne komme ind, skulle al spindelvævet foran håndtaget fjernes.

Nu hænger det der, og jeg drømmer om sødt duftende sengetøj.

I køkkenet snurrer opvaskemaskinen og andre steder er der sket noget af alt det, jeg troede, jeg skulle i går. Helt alene hjemme er jeg pludselig blevet ramt af julen, og har hemmeligheder, ingen må se – mindst af alle andre i hustanden. Jeg plejer ellers ikke at være i alt for god tid, men der er håb om forandringer.

Hemmeligheder

Mandag byder på en ny uge, der godt kan blive hektisk og ende med et brag. Jeg glæder mig, specielt til weekenden, der byder på revy, strikkefestival og tid sammen med den skønneste kvinde. At jeg så i løbet af ugen kommer til at løbe lidt hurtigere, det er helt i orden. Det er i en god sags tjenseste, for min søde kollega skal medvirke i årets revy og det kræver tid til øvelse.

Han har lovet et godt grin og det tror jeg på – bare det lidt, han har løftet for sløret, giver godt vibrationer om et fabelagtigt show, der nok skal få os op af stolene.

Mandag byder også på Hendes Verden, der i denne uge gerne skulle indeholde min bluse og tilhørende strikkeopskrift. Lige om lidt skal jeg ud og opdrive et eksemplar… Hvornår var det lige, udgivelsen skiftede fra torsdag til mandag?

Mandag bød også for lidt siden på endnu en trist meddelse – trist på mine børns vegne. Når de nu rigtig gerne vil se deres far, så bliver jeg så trist, når han endnu engang melder ud, at tiden sammen næste weekend, bliver endnu en nedskæring i tid, i forhold til det allerede nedskårne og tidligere tider.

2 kommentarer: