fredag den 24. oktober 2008

Første kalendergave?


Da jeg var barn fik jeg aldrig nogen gavekalender - det gjorde ALLE de andre (det var i hvert fald min mening om den sag!)


Da jeg blev lidt ældre lavede jeg selv gavekalender sammen med en veninde. Jeg tror budgettet lå på omkring 20,- kr. Dvs der var råd til to-tre større ting, som en kuglepen, et viskelæder eller noget og en pose bolsjer, der kunne pakke ind enkeltvis til resten af måneden. Jeg var lykkelig :)

Endnu senere lavede jeg gavekalender til min daværende kæreste. Jeg brugte lang tid og morede mig med at finde de helt rigtige gaver, der stadig skulle kunne være indenfor et vist budget - dog lidt højere denne gang. Meningen var selvfølgelig (godtnok skjult) at han også skulle give noget den anden vej - det var han ikke særlig god til.

Da så første barn kom til, blev gaverne til kæresten droppet og nu gik det ud over barnet...
Da børnene blev til to, fortsatte jeg, men med det princip at jeg vil ikke finde mere end 24 gaver.
Allerede da barn nummer to oplevede sin første jul - kun et halvt år gammel - tog jeg den beslutning, og to eller tre af gaverne det år var derfor til babyen. Den købte Daniel og senere er fordelingen af gaverne blevet lige mange til hver.

Jeg gider ikke små dumme ting, der alligevel skal smides ud, så derfor indeholder mange af mine ungers kalendergaver strømper, blyanter eller andre praktiske ting.


Da ungerne også er hos deres far, og de ikke får gaver de dage, er der plads til dage hvor et barn får en gave og dage hvor begge børn får - ofte planlagt til weekenderne :)

I løbet af de sidste år er ungerne begyndt at lægge små gaver til mig og da jeg også ind imellem får smuglet pakker til kæresten, fandt jeg sidste år bl.a et par lækre strikkepinde en morgen - så selvom jeg ikke fik pakkekalender da jeg var barn, får jeg alligevel lidt ind imellem :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar