torsdag den 23. oktober 2008

Dansk Husmoderleksikon


Jeg kan rigtig godt lide gamle bøger med mærkelige råd og vejledning. Helst skal de dog handle om håndarbejde af en eller anden form :)


Af en eller anden mærkelig grund (som nok involverer bedstevenindens far) har jeg to sæt af Dansk Husmoderleksikon. Det har jeg alligevel ikke brug for.


Jeg har forsøgt at afsætte det overskydende sæt til anden side, men ingen har bidt på, og jeg synes bestemt ikke det ene sæt bare skal smides ud. Jeg kan sikkert finde en antikvar der vil have det, men jeg synes lige, jeg først vil høre, om nogen her skulle være interesseret.

Det er et to-bindsleksikon, 5. oplag fra 1952.
Jeg har ikke egentlig læst i det, men umiddelbart ser det ud til at indeholde alt hvad en husmoder har brug for at vide. Bindene er pænt bundet ind, en smule slidte og alle sider hænger fast.


De er ret tunge - omkring 4½ kilo alt i alt.
Hvis nogen vil have dem, har jeg på postdanmarks site set, det vil koste omkring 70,- kr at sende i Danmark, hvis ikke nogen har mulighed for at komme og afhente.

3 kommentarer:

  1. Hvor er de fine - hvor i landet bor du? Og hvad vil du have for dem? Jeg kunne godt være interesseret... Hvis du stadig har dem, altså.

    Jeg har i forvejen købt kvindens gyldne håndbog på et loppemarked, den er jeg helt vild med.

    SvarSlet
  2. Hej Pernille.
    Jeg er meget interesseret i de to bind du har af Dansk Husmoderleksikon :) hvis du har dem endnu vil jeg meget gerne byde ind på dem.
    Med venlig hilsen fra
    Maia (oerstrup@ofir.dk) :-D

    SvarSlet
  3. Hej,
    Hvis du fortsat har bøgerne er jeg meget interesseret.
    Vh, Mette
    mette@kuhlen.dk

    SvarSlet