fredag den 3. oktober 2008

Det store forkromede overblik


Det kan jeg ikke påstå jeg havde...


Tænke, tænke, tænke... hvor havde jeg strikketøjet sidst??
Fik jeg det overhovedet med fra arbejdet? havde jeg det i den eller den butik? hmm

Jeg var rundt i går, mange steder. Yndlingen havde lovet at lave mad og moderen havde lovet at købe ind - men kunne jeg få de ingredienser han skulle bruge?? Nej!
Efter tredie forsøg kapitulerede jeg og fandt et alternativ, og så hjem. Men åh nej, jeg havde i farten glemt klippekortet til tøsebarnet, der i dag for første gang selv skal tage S-toget til Høje Taastrup og barnefaderen. Tilbage igen, og så hjem.

Her er det så jeg blev i tvivl... Jeg havde strikketøjet i den sidste butik, men hang det på cykelstyret på vej hjem?? Jeg skulle jo også holde styr på den kæmpe store bog om Astrid Lindgren jeg lige havde fundet på biblioteket, og som måtte med hjem til tøsebarnet, der skal skrive opgave om samme Astrid...


Allerede i går aftes hoppede jeg i sadlen og spurtede op til butikken, der desværre var lukket. I morges stod jeg der igen. Og ja. Det var der jeg havde glemt mit strikketøj :)

Jeg var ellers allerede begyndt at overveje hvordan jeg skulle blive færdig, når jeg ikke havde garn nok til endnu et ærme :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar