fredag den 31. maj 2019

En lang weekend


Ingen skal høre mig klage over de ekstra fridage i forårsmånederne. Heller ikke at hverdagene ofte føles noget mere pressede, fordi vi af en eller anden grund altid skal nå mere i de måneder med færre arbejdsdage. Mere af den sjove og spændende slags.

Fredag efter Kristi Himmelfart holder vi lukket. Altså er weekenden langt fra forbi - den er nærmest ikke startet. Jeg synes det er en gave sådan at have fire fridage i træk.





Fredag brugte jeg sammen med Rose og hendes mor. Hun sov da jeg kom, og bortset fra en smule skuffelse, da hun vågnede, hørte stemmer og troede det var mormor, var hun godt tilfreds med besøget.

Jeg føler mig afholdt og elsket, når jeg er sammen med Rose. Der var tidspunkter i dag, hvor hendes mor kunne pakke sammen og passe sig selv, for nu skulle Rose lege med mig. Heldigvis er der også masser af tid til snak, og en tur på legepladsen.


Jeg kørte om træningscentret hjem. Jeg er ikke god til at træne i øjeblikket. Jeg skal hive mig selv op ved hårene. Jeg forestiller mig, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan. At lysten bølger op og ned. Jeg er ikke i tvivl om, at en del af det handler om at træne alene. Jeg savner selskab, fællesskab og grin undervejs.

Sådan er det lige nu, og det er helt i orden. Tænker jeg. Og konstaterer at jeg alligevel har trænet halvanden gang hver uge de sidste to måneder. Halvanden gang er bedre end slet ingenting. Og så kommer lysten nok igen. Det er jo sådan set meget fedt, når jeg først kommer i gang.

Jeg overvejede om jeg skulle give den hele armen med ekstra gulvøvelser og andre muskelgrupper. Jeg lod være, for jeg tror det er dumt at fremprovokere ekstra ømme muskler. På mandag er der nemlig Bike and Run igen. Jeg skal jo gerne være i stand til at cykle 13,6 kilometer i hurtigere tempo end sidste år.

Jeg har fået lov at låne SFO-lederes hurtige cykel - så der er håb om at slå sidste års tid.





Nu er jeg hjemme, et par projekter er så tæt på mål, at jeg ikke kan overskue andet end afslutninger akkompagneret af diverse podcasts.. Jeg har fundet en canadisk spinder, der umiddelbart ser spændende ud. Jeg har kun set første afsnit...




Ingen kommentarer:

Send en kommentar