mandag den 3. oktober 2011

Ren retro


Som oftest er et dødsfald forbundet med sorg, men somme tider kan der være så meget lettelse, at sorgen helt forsvinder. Det sidste var tilfældet, da en kollega mistede sin mor i sidste uge.

Efter et langt liv er der meget at rydde op i, så weekenden blev brugt, sammen med den tilbageblevne far og en masse sorte sække, på udsmidning og oprydning. Undervejs dukkede et par sko op, og efter sigende blev de fulgt af et udbrud om, at de var lige et par Pernille-sko. Resten af weekenden fandt Far flere ting, han også mente kunne kategoriseres som Pernille-ting.


Fine nye helt ubrugt sko fra en svunden tid


En hel del var med i dag, og skoene kunne næsten ikke være ramt bedre. Ikke alene var de helt ubrugte, de sidder også perfekt og er rare at have på. Jeg har gået rundt i dem hele dagen, og mere end en gang sendt en kærlig tanke til mennesker, der gerne giver væk, når ikke de selv kan bruge.

En taske fandt også vej med hjem. Selvom jeg ikke lige kan se mig selv med den, er jeg sikker på den nok skal blive brugt, for den er ret fin. Måske jeg kunne pimpe den lidt med en smule tingeltangel, der let kan tages af, eller skiftes ud efter forgodtbefindende.

Tænk at ligge inde med sådan en guldgrube.


Næsten jordemoderagtig

2 kommentarer: