fredag den 7. oktober 2011

Bogudsalg


Jeg havde god tid inden generalforsamlingen i aftes, så jeg gik på biblioteket og snusede lidt rundt. Inden for dørene blev jeg mødt af skilte om bogudsalg. Ind imellem er der guld at hente på bogudsalget, så jeg styrede mine skridt mod den lille sal.


Overskud fra det lokale bibliotek


Jeg går helt i sort, når der er så meget at vælge imellem, men jeg prøvede og endte også op med tre bøger, der kom med mig hjem. Jeg er lidt bange for at samme refleks skal sætte ind, når bunden af måneden og lagersalget hos BCgarn er inden for rækkevidde.

Tre vidt forskellige bøger, jeg ikke aner om nogensinde bliver læst.

Den øverste fordi teksten så letlæselig ud, og Emilie med mellemrum mangler en læsebog på skolen eller herhjemme – hun blev dog ikke specielt henrykt over købet.

Den midterste fordi Dennis Jürgensen altid er god, og Ungersvenden måske kunne synes den er værd at læse. På den anden side kan den ikke kategoriseres som fantasy…

Den nederste fordi jeg aldrig har læst den, og den i løbet af min skolegang flere og mange gange blev diagnostiseret som en klassiker, alle burde læse.

Jeg fandt ingen spændende håndarbejdsbøger. Kun noget om porcelæn i stor størrelse og kunst i endnu større. Så jeg holdt mig til de her tre, forsøgte med en gennemgang af bunkerne med musik, men opgav inden jeg rigtig fik startet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar