torsdag den 26. maj 2011

På cykel


Jeg holder meget af at cykle og formiddagens bytur på cykel over Valby Bakke, var en god begyndelse på en dag, der har været præget af forberedelse. I morgen er dagen for vores årlige overnatning i telt ved bålpladsen. Jeg har nærmest febrilsk holdt øje med vejret de sidste dage. Det ser ud til at der nok kommer regn, men i så små mængder at vi ikke lader os skræmme væk.


Københavns Rådhus


I morgen er også dagen hvor Klubben tager på weekend med femte klasserne. Også de skal have telte med og fordelingen har voldt nogen hovedbrud. Jeg er sikker på, vi nok skal klare os, og alle sove i tørvejr under en teltdug.

For at det ikke skal være løgn er morgendagen også niendeklassernes sidste skoledag. Med traditioner for revy, skum og fodbold er der ikke levnet meget tid til forberedelser i morgen. Måske netop derfor så meget mere kul på i dag.

Fra Valby Bakke er det bare ligeud indtil Rådhuspladsen. Helt bare er det ikke, for hverken bilister, cyklister eller gående er særlig gode til samarbejde på Vesterbrogade. Det gælder om at holde øje og være på vagt. Hele tiden er der optræk til storm og hvert øjeblik er der mulighed for sjove indfald, der rent trafikmæssigt sikkert ikke går under betegnelsen sjov.

Nemmere bliver det ikke ved Rådhuspladsen, der er kuldsejlet med byggerod og nye måder at komme rundt. Jeg stod af og besluttede mig for at trække over HC Andersens Boulevard og Rådhuspladsen.


ved Sommerfuglen


Måske var jeg mere følsom i dag, men pludselig gik det op for mig, hvor meget os og stank der er i luften. Det kunne selvfølgelig også være hjørnet ved Industriens Hus, der er hårdt ramt.

Fra Rådhuspladsen er der ikke langt til Sommerfuglen. Før jeg kom til, dukkede en mand op, der var sendt i byen helt fra Norge med håb om at få garn i samme indfavning, som den derhjemme. Det lykkedes og manden gik glad fra butikken med ny viden om bundter og fed. Jeg fik en hæklenål og satser på at nå et par blomster i morgen aften, når vi sidder rundt om bålet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar