mandag den 9. maj 2011

FIFA


For øjeblikket er FIFA11 det eneste spil der duer i Caféen. Specielt drengene sidder klistret til skærmen med controllers i hænderne mens Playstationen kører i de høje omdrejninger. Heldigvis er det kloge drenge, så et par gange om dagen bliver den virtuelle fodbold skiftet ud med en mere jordnær, og så løber de alle sammen ud på græsset.


fifa11


Når det nu er det eneste ene, var det oplagt at lave en aften med storskærm og en mindre turnering. Når vi spurgte var de alle som én enige om, at det ville være helt fantastisk.

I aften blev så aftenen, hvor lærredet blev hevet ned, mørklægningen trukket for og maskinen forbundet med projektoren.

Af uvidste grunde var der pludselig ingen der kunne. Et par stykker ville egentlig gerne, men skulle andet og en enkelt ville rigtig gerne, men kom aldrig. Tilbage stod fire drenge. Fire drenge skulle snildt kunne spille turnering, så det hele blev gjort klar.

Nu er det bare sådan at vi ikke har de nødvendige remedier til at koble en Playstation til projektoren, til gengæld har Klubben en X-box og spil og ledninger der passer. Personligt var jeg ikke lige klar over at forskellen på at spille X-box versus Playstation er så stor ar det retfærdiggør at den ene af de fire drejede om på hælen og fornærmet gik hjem.

Ham om det, synes de resterende tre drenge at tænke, og så gik spillet ellers i gang. Regler blev hurtigt stukket ud og jeg lovede rask væk præmier til alle i form af indsættelse på Grovbollekortet, der er vores lokale udlægning af konto til køb af mad i baren.

Superhyggeligt var det også selvom det måske ikke lige er en gentagelse der ligger lige for.


fifa11

Ingen kommentarer:

Send en kommentar