onsdag den 18. maj 2011

Konferencedag


Morgenen er stille og jeg føler jeg har god tid. Det har jeg egentlig ikke, for dagen byder på konference om unge og alkohol på Center for Ungdomsforskning, og jeg skal langt tidligere af sted end normen anbefaler. Det er vist en bekostelig affære og kommunens afdeling af SSP inviterede de udvalgte, der bliver brugt i samarbejdet om forældremøder og snak om alkohol med både børn og voksne.


altanen maj 2011


Jeg er spændt på udfaldet og håber på ny inspiration til aftenmøderne med teenagere. Det bliver hurtigt den samme remse jeg lirer af hver gang, og nyt kan være med til at dreje alting en lille smule og finde nye vinkler.

Mens jeg venter på plads i køkkenet, der bruges af næsten-teenageren, der er god til det med madpakker, nyder jeg morgenluften på altanen og glæder mig over udsigten til stikkelsbær, fra den lille busk der flyttede ind for et par år siden.

Jeg har flyttet spidserne til det lyttevenlige strikketøj, har tasken fyldt med mandler og om lidt også koldt vand og lidt til frokost, skulle den helt ekseptionelt udelukkende bestå af kartofler og blødt brød.

Mens morgenmaden nydes, tjekker jeg ruten og beslutter mig for den lidt længere tur gennem Utterslev Mose til fordel for de kedelige lige veje. Vandet koger i køkkenet, så rejsekoppen kan fyldes og jeg kan få the, når jeg kommer frem. Min er selvfølgelig grøn.

Jeg holder meget af the, men ikke af enhver slags. Jeg ved hvad jeg vil have og hvad jeg kan lide. Så hellere selv medbringe end blive spist af med en garvesyrefyldt sort sag, min mave vil pines af i flere timer efter.

Jeg tror det bliver spændende og jeg er forventer at være helt væk og meget træt, når jeg senere vender hjem igen.

Jeg ønsker jer alle en dejlig dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar