mandag den 9. maj 2011

Crazy Conny


Mens vi i fredags holdt fest med dejsende tøser, der glemte at drikke, holdt Klubben fest for deres unger med et helt andet indhold. Ind imellem er festerne påduttet tema og denne gang lød det på sport.

Mine to bindegale kvindelige kolleger besluttede sig ret hurtigt for at den give den som Rumba Rikke og Danse Daisy – to firserinspirerede fitnessinstruktører iklædt skrigende farver, pandebånd, tylsskørt og microfoner lavet af sugeør med knæk og en pompom i enden.

De to rytmetosser skulle samtidig stå for underholdning i form af sportsagtige konkurrencer og her dukkede Crazy Conny op. Midt i overvejelserne og tårer fulde af grin, blev det pinedød nødvendigt at kreere en dukke på størrelse med ungerne, der skulle være dansemyggenes partner og deltage sammen med ungerne i konkurrencerne.


Tilblivelsen af Crazy Connny


Svingom med Crazy Conny


Et par eftermiddage i Caféen og Crazy Connie så Verdens lys. En af mine unger deltog aktivt i udviklingen og tog efterfølgende en svingom med Conny, der iført rødt strutskørt og rosenkinder glædede sig til festen.

Ifølgelig pålidelig kilde gik aftenen rigtig godt. Ungerne hyggede, de voksne grinede og Crazy Conny mistede hovedet netop som den sidste disiplin “Kast med Conny” tog sin afslutning.

På det tidspunkt var ungerne blevet så glade for Conny, at en havde kroppen med hjem i weekenden, mens en anden lånte hovedet og en tredie tørklædet, der havde holdt hovedet oppe, indtil det for alvor gik af led.

2 kommentarer:

  1. Gad godt at have sådan nogle kolleger! :D
    Sunde grineflip er det bedste.

    KH Karina

    SvarSlet
  2. De er også blandt de bedste, Karina :)

    SvarSlet