søndag den 6. februar 2011

Nøglehængeri


Engang for længe siden købte jeg en nøglesnor af Kirsten til Anders, udelukkende fordi han så kranier og bowlingkugler, hvor alle andre så blomster. Og så fordi han manglede en nøglesnor.

Siden har den hængt på ham og på ægte Andersmanér hængt løst med alt det, der følger med. Undervejs klippede jeg den midt over og satte velcro i enderne, for løsthængende, flagrende objekter satter sig fast i hvad som helst, og har behov for at kunne hjælpe sig selv fri igen og igen.

På et tidspunkt forsøgte jeg med vask, for når sådan en løsthængende tingest også hænger løst omkring store olierede maskiner og mindre cykler med både kæde, hjul og olie, bliver den beskidt. Jeg opgav hurtigt og lod den være.


Godt brugt og elsket


Men helt ærligt. Selvom han har været glad for den, er det ikke bare på tide, men faktisk langt over tiden, hvor den skal skiftes ud.

I aftes kiggede Anders derfor bunkerne med stof igennem, og kom frem til to farvekombinationer, der hver især  kunne godkendes og gerne tages i brug.

Formiddagen gik med sammensyning, og nu er der masser af mulighed for endnu en gang slitage, hængen i og oliesammenfald inden der igen bør kigges efter egnede mønste og farver til en ny omgang.

Denne gang er begge fra start forsynet med mulighed for oplukning, når alting hænger fast og i. Og med en mulighed for udskiftning, holder de måske endda enkeltvist en smule længere end den gamle.


ny nøglesnor


ny nøglesnor


endehæftning

4 kommentarer:

 1. Really great gagets, and nice to use them on different stuff.

  SvarSlet
 2. Ja, det ser ud som en tiltrængt udskiftning :-) Flotte ting du har lavet dér.
  Jette / Villa Ko

  SvarSlet
 3. Tak Jette, nu er det spændende hvor længe de holder :)

  SvarSlet
 4. De er flotte - især den ternede er jeg vild med :)
  Det må være startskuddet til, at jeg i dag får lavet mig en ny, da min også er blevet til trevler med nøgler for enden...

  SvarSlet