onsdag den 16. februar 2011

Luftfart og jordbær


I går standstede jeg op midt på Tårnvej, da der pludselig kom et temmelig stort lavtgående fly ind i min synsvinkel. Hvorfor det tog turen ind over Rødovre, havde måske noget med vinden at gøre.

Stoppe cyklen, finde kameraet, søge motivet, trykke på knappen. Selvom flyet fløj rimelig langsomt, nåede jeg ikke mange billeder, før det forsvandt bag hustoppene.


Fragtfly på himlen


Fragtfly på himlen


I dag lavede vi smooties. Et ønske ungerne kom med for et par måneder siden, men som jeg ikke lige kunne overskue hvordan rent praktisk skulle gennemføres, hvis ikke jeg skulle ende med at stå for det hele.

Nu er det lykkedes og med fornuftige råvarer i den billigere ende af skalaen, er det lykkedes at holde prisen på et niveau, hvor alle kan være med.

Der stod jeg med noget nær frosne fingerspidser, efter at have afvejet toethalvt kilo frosne jordbær i hundrede grams intervaller. Ungerne flokkedes og var så ivrige, at de uden at kny også klarede den efterfølgende rengøring.

Jeg tror det bliver godt.

Og drikken smagte dem.

Så er spørgsmålet bare hvornår jeg skal afsted efter flere jordbær.

4 kommentarer:

 1. Det er bare skønt meds smoothies. Man bliver afhængig;-)

  SvarSlet
 2. Smoothies er jo megasundt. Med sådan en daglig smoothie er man godt på vej mod de "6 om dagen". Må jeg have lov til at anbefale ingefær? Jeg synes næsten det er en uundværlig ingrediens i en god smoothie. *S*

  SvarSlet
 3. Jens, ingefær er lækkert, og jeg kunne også godt finde på at smugle et stykke i, i ny og næ. Men jeg tror ikke jeg ville slippe godt fra det.
  Modtagerne er en flok 6. og 7. klasser på mit arbejde, og selvom jeg efterhånden har lært dem at spise både det ene og det andet, er de også untrakræsne mange af dem. Det er lidt trist, men min indflydelse er i virkeligheden nok ikke nok til en ændring, selvom jeg gør hvad jeg kan :)

  SvarSlet