fredag den 25. februar 2011

Hurtig bytur


Lego på Strøget


Egentlig var målet for turen Søsterne Grene, men da vejen gik forbi Legobutikken på Strøget, som Sifka gjorde opmærksom på for længe siden, måtte vi også derind.

Logoer blev studeret, forskelle opdaget, damen med cyklen besøgt og længst inde i hellighederne blev vi overvældet af lysten til at dykke dybt i skufferne med klodser i de skønneste farver.

Hjemmefra havde Anders sagt, at skulle vi støde på noget han kunne synes var sjovt, måtte vi gerne købe…. At han mente fra Søstrene, tog vi ikke så højtideligt og fyldte i stedet en boks med klodser. Alt mens vi udbrød næ, og åh, og ihh.

Søstrene nåede vi også, Emilie fik det lærred hun længe har snakket om, og det selvom det viste sig en del større end forventet. Det er ikke let at transportere store flade ting med blæsten som makker.

Vi rundede Stof 2000, inden nedgangen til Nørreport og turen hjem. Hjemturen viste sig langt mere stilfærdig end udturen, der bragte en del undertrygt morskab og forsøg på at kigge alle andre steder hen, da et par dukkede op. Ikke at der egentlig var noget i vejen med dem. Men den måde manden tydeligvis var pinligt berørt over sin partner, fik kun al opmærksomheden rettet mod, at hun faktisk var lidt pinlig .. sådan at have med i byen.


Lego på Strøget


Lego på Strøget

7 kommentarer:

 1. Hun ser såå dejlig ud, den unge, ---jeg er misundelig...

  SvarSlet
 2. Tove, det var superhyggelig tur :)

  SvarSlet
 3. Altså nu gør du mig altså nysgerrig med den partner og pinlig og alting????

  Det lyder som en dejlig tur til Støget og jeg synes ikke jeg (da mine unger legede med Lego) har set den der fede grønne og orange klods før - er der kommet mange nye farver?

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se dit stof ;)

  ~ Karina

  SvarSlet
 5. Catarina, der er kommet rigtig mange nye farver. Det vidste jeg slet ikke :)
  Den pinlige partner var rigtig pinlig, men jeg synes ikke det er retfærdigt at udstille andre... alt for meget :)

  Karina det er fyldt med hjerter. Du skal nok få at se :)

  SvarSlet
 6. Sikke en butik !
  Ej, må da ind at snuse i den :-)

  SvarSlet
 7. Losarinas mor, jeg kunne godt være blevet hængende meget længere :)

  SvarSlet