torsdag den 20. januar 2011

Bolsjer og en dejlig aften


nessie


Efter en dejlig aften, der gjorde mit Nessie næsten færdig, venter endnu en lang dag.

Når vi rammer almindelig lukketid i aften, er det tid til bolsjer.

Det er efterhånden mange år siden jeg sidst lavede bolsjer i Caféen, og jeg hadede det. Vi har ikke supermeget plads og et forholdsvist lille køkken. Sammenlagt med en fyldt Cafe, med medlemmer der råber på kryds og tværs, forlanger hjælp i den anden ende eller pludselig føler det nødvendigt at skulle i køkkenet efter noget at spise, var det ikke nogen god oplevelse.

Bare tanken om børn i køkkenet sammen med kogende bolsjemasse, kan få mig til at blive temmelig arrig - og svedt.

Men så lavede vi et nyt koncept og pludselig var tanken om bolsjer slet ikke nogen dårlig ide.

Det nye koncept handler nemlig i høj grad om tilvalgte aftenarrangementer. Masser af arrangementer, vi slet ikke har set enden på og som til stadighed skal udvikle sig og give gode oplevelser til store og små.

Nogen arrangementer vil henvende sig til specifikke grupper af medlemmer, andre vil være for alle. Nogen vil koste, andre vil være gratis og for nogen vil der være loft for tilmeldingen.

Et af de sidste er bolsjekogeriet. Max ti deltagere besluttede vi. Og skemalagde tre aftner i løbet af januar. Endda tre forskellige dage med godt en uges mellemrum, hvilket skulle give mulighed for alle interesserede.

Det første arrangement gik i vasken – men de skal jo også lige lære det nye koncept. Andet arrangement havde seks deltagere og min søde kollega sammen med en af klubbens voksne som tovholder. Det gik godt og pludselig var der kun pladserne til i dag tilbage. Og så blev der fyldt op. Enkelte har slet ikke fået plads – så vi gentager nok engang om et par måneder.

I aften er det så min tur, sammen med en af de dejlige kolleger fra Klubben. Det nye koncept handler nemlig også om øget samarbejde. Noget vi har arbejdet på i alle de år, jeg har været ansat og som bliver mere og mere integreret.

Det bliver så hyggeligt, og så kommer jeg hjem med sukkerduftende hår og klistrede fingre.

3 kommentarer:

 1. Nyt koncept for strikkeklubben: Vi syr tasker, mens bolchemassen bobler i baggrunden ;)
  Hvornår vi lige når at strikke er så en anden sag.

  ~ Karina

  SvarSlet
 2. Øh, jeg kan rigtig godt lide bolsjer - kan jeg mon bestille?.....;-)
  Flot grøn farve!

  SvarSlet
 3. Karina, det er måske derfor jeg har det svært med begrebet "strikkeklub".. jeg er ikke så god til klubber og hvorfor kun strikke..
  Men bortset fra det, kunne vi helt sikkert godt planlægge at lave bolsjer en dag - og tage ungerne med :)

  Linnea, jeg tror der bliver nok til bestillinger :)

  SvarSlet