mandag den 24. januar 2011

Lampefeber


lampefeber


Anders er ramt – af feber – lampefeber.

Alle hans frie timer går på arbejdet, når alle de andre er gået hjem, til fremstilling af den ene mere syrede lampe efter den anden.

Endnu har jeg ikke set en helt færdig model, men ideerne er mange og planerne ligeså. Jeg kan godt blive en smule bange for hvordan vores hjem ender med at blive belyst, men samtidig er jeg ret sikker på at det nok skal blive sjovt.

Oceaner af tid er gået på nettet, for at lede efter de helt rigtige komponenter, han ikke selv kan lave. Med den ene tegning efter den anden, har han forsøgt at formidle ideerne videre. Nogle af dem er jeg helt med på, andre forstår jeg ikke og atter andre, endte han med ikke selv at forstå.

Hvordan eventyret ender eller hvor længe det varer ved, har jeg ingen anelse om, men det er sjovt, og jeg er sikker på at alle de timer ved den manuelle drejebænk, kun kan være godt for hans videre uddannelse.

3 kommentarer:

 1. Hold fast det lyder MEGET spændende. Håber at der bliver vist mere når tid er...
  Og vi kan sagtens bruge en fed lampe eller to her i huset!

  SvarSlet
 2. Hvad er der med de dersens Anderser?! Min har også hele tiden de mest utrolige projekter. Efter nu snart 27 år har jeg lært en gang imellem at slå ham for panden. Vi andre skal jo også være her. Resten af tiden er jeg bare forelsket.

  SvarSlet
 3. Unikarina, det er rigtig spændende og han har rigtig mange gode ideer. Der kommer helt sikkert flere billeder - når tid er. Jeg er bare ikke helt sikker på hvornår det er :)

  Susling, jeg ved ikke hvad det et med de der Anderser, men jeg ved at min er fuld af gode ideer og jeg er spændt på at se resultatet :)

  SvarSlet