søndag den 23. januar 2011

Søndagsvisit


fletninger


Vi havde snakket om at ses, men blev enige om det fornuftige i, at rette matematikopgaver kommer i første række. Nogen gange tager det lang tid at rette matematik for fjerde klasse, andre gange knap så længe. I dag tog det ikke så lang tid, og da bedsteveninden hang i røret, var hverken Emilie eller jeg længe om at gøre os klar, pakke os sammen, komme ud af døren og finde en bus.

Resten af eftermiddagen brugte vi på snak og hygge, masser af the, fletninger og installationer på en ny Ipod.

Jeg flettede til Bedsteveninden i julegave, og lovede samtidig at lære teknikken videre. Så længe kunne hun ikke vente og allerede dagen efter jul, indløb de første sms’er med spørgsmål. Resten gættede hun sig til, men havde stadig et par detajler, hun ikke synes virkede helt som det skulle.

Så jeg viste hvad jeg gør, og hun viste hvad hun gør. Ikke mange teknikker var ens, selvom vi nåede samme resultat. Mens mine vejledninger faldt i god jord, må jeg se i øjnene at det også kan gå den anden vej. Således skal jeg lige overveje enkelte detaljer næste gang, der er tråd i nålen og sammensyninger på vej.

Og skriften er urdu, fra det pakistanske ugeblad, der byder på både noveller, mode, helse, horoskoper, interwievs, gossip og masser af andet spændende. Sammen med hvide detaljer fra bunken af Alt for damerne er endnu en fletning på vej.

Jeg har et lille håb om at kunne glæde andre og bytte til cool cash hen ad vejen, men først skal varelageret være i orden. Med et håndled, der stadig ikke er fuldt samarbejdsvilligt, kan det tage et stykke tid.

Så derom vendes stærkt tilbage – lige pludselig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar