fredag den 7. august 2020

Masker på en fredag - Uge 32


Arbejdsugen er slut, weekenden i gang. En uge fyldt med oplevelser og gode snakke. Mandag starter igen lige på og hårdt, inden alle skolebørnene står klar onsdag morgen.

Der er stadig skærpede regler, afstandskrav og tanke på håndhygiejne, men alle klasser er samlede, skemaerne hele og gensynsglæden formentlig stor. Det bliver et spændende år, med nye udfordringer på mange planer.

Det bliver et år med mange første gange. Første gang i en 3. klasse (det er ligesom de bliver yngre og yngre), første gang som underviser i håndværk og design, første gang med deltagelse i så mange af årets anderledes dage og inden længe også det første smedekursus nogensinde.

Jeg glæder mig.













Læse:

Næste bog i serien om Rolando Benito og Anne Larsen af Inger Gammelgaard Madsen hedder Blå iris og er fyldt med blå blomster og blå øjne.

En ung uskyldig, glad og dejlig pige findes myrdet. Men er hun så uskyldig, glad og dejlig? Hvad er det hun har brugt sin fritid til? Hvem er hendes venner? Og er de venner?

Roland har igen skiftet arbejde, er igen tilbage ved drabsefterforskningen, mens Anne gør som hun plejer, graver oplysninger frem og nok skal falde over noget, der med fordel kan deles med Roland. Hvis de stadig deler.

Foreløbig har de ikke rigtig snakket sammen. Det samme gælder Roland og hans medarbejdere. Her er også en svær snak.

Jeg læser, synes siderne forsvinder, men har ikke rigtig fundet ind i historien.


Strikke:

Jeg strikker Brise af Fifty Fabulous. Garnet er Belle fra Drops. Farven hedder mosgrøn.

For en gangs skyld synes jeg, jeg følger opskiften... men må indrømme at jeg lavede om på halsen, flyttede lidt rundt på maskerne og gør mere ud af taljeringen. For ikke at tale om ærmerne. Jeg ender altid med at ændre på ærmerne.

Det fine hulmønster har jeg stikket helt efter bogen. Det må da tælle for noget.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar