mandag den 7. januar 2019

Mod Odense


Fagbevægelsens Hovedorganisation har valgt at sætte fokus på arbejdsmiljøet i 2019. Som startskud holdes en konference for et par tusind arbejdsmiljørepræsentanter på tværs af fag og brancher i morgen i Odense Congress Center.





Min lokale afdeling af BUPL valgte at sende seksten repræsentanter af sted, jeg var hurtig og fik en af pladserne. Derfor skal jeg tidligt op i morgen og med toget mod Fyn.

Jeg tror det bliver en lang dag, men også en spændende dag. Programmet lægger i hvert fald op tl det helt store. Helt bevidst har jeg valgt at rejse alene, der var ellers mulighed for at lave noget samkøring. Jeg ved, jeg vil have glæde af at kunne trække mig og være alene på turen frem og tilbage.

Hjemturen har jeg med vilje skudt lidt. Jeg kunne nemlig regne ud, at jeg kan nå forbi Tante Grøn inden de lukker. Jeg tænker også at det være godt at få noget at spise, inden jeg hopper på toget, i stedet for at være sulten hele vejen hjem.

Ideer til gode spisesteder, der ikke er for længe om betjeningen og findes i nærheden af turen mellem Tante Grøn i Vestergade og Stationen, modtages gerne. Ellers finder jeg nok noget.

Jeg er ved at pakke tasken, og tænker det er vigtigt med strik, der både kan motioneres i toget og under oplæggene, men også kan lægges til side, når vi skal udvikle i fællesskab.

Sagde jeg, jeg tror det bliver spændende?





4 kommentarer:

  1. Jeg ville gerne sende dig ned til Arkaden, Vestergade 68, ca. 350 m. længere henne ad Vestergade end Tante Grøn, men det er ikke på vejen mod stationen. Det er streetfood, bare indendørs i en arkade med fælles borde/bænke i midten.
    Mette L

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Mette. Det var lige det jeg mente :)

      Slet
  2. Lyder spændende - både konferencen og det at der sættes focus. Håber det når min branche og min arbejdsplads. En af mine søde yngre kollegaer kæmpede sig gennem vagten i fredags, men sygemeldte sig lørdag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Janne, vi hørte mange historier fra det virkelige liv om arbejdsmiljørepræsentanter, der har kæmpet og ændret på arbejdsvilkår. Så det kan lykkes, men ikke altid uden kamp. Jeg tænker det er et vigtigt fokus,. som kan blive spændende at se udviklingen af :)

      Slet