mandag den 30. april 2018

Posering


Mandag er skolen lukket, SFO har åbent. Jeg åbnede, og havde dermed tidligt fri.

Tirsdag har det hele lukket, og jeg har besluttet at efter mange år uden, er det tid til at svinge de røde faner. Jeg tager i Fælledparken i morgen...

I går sad jeg hos Sille, hvor Rose efter en kort debat, blev flyttet fra babyindsatsen på Trip-Trap-stolen til børnepladsen med hold til de små.

Da først Sidsel, bagefter jeg, mente at den skrånende babystilling var ved at være lidt for lille, indledte Sille jagten på bøjle og bord. Det er ikke nemt at finde rundt i en lejlighed, hvor alting er flyttet - selv væggene - og flyttekasser holder styr på en hel del af inventaret.

Det lykkedes, og kort efter sad Rose tronende i ny stilling. Hun var tilfreds, undersøgte og rankede ryggen bag de nye muligheder. Sille fandt også dimserne, der holder stolen fast, hvis urolige børn får lyst til at vælte bagover. Sidsel og jeg monterede, så nu sidder hun efter alle kunstens regler.

Siden fandt jeg kameraet, og Rose poserede det bedste hun havde lært - smilede med alle de manglende tænder, klukkede og lavede sjove øjne.


Jeg tog et hav af billeder, for Sille kom i tanke om at det er tid til otte-måneders-billedet, som jeg dermed fik lov at være fotograf for.

4 kommentarer:

 1. Rose er en yndig lille pige, hun er ikke til at stå for.😊😍😍

  SvarSlet
  Svar
  1. Lykke, jeg kan ikke være mere enig :)

   Slet
 2. Hvor er hun bare sød, hende gad jeg også godt være babysitter for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og Marianne, hun er faktisk altid sød og smilende. Altså bortset fra når hun bliver sulten - men det er nemt at gøre noget ved :)

   Slet