onsdag den 18. april 2018

Ud i solen


Meteorologerne lovede godt vejr. Snakken gik, det ene tog det andet og inden vi så os om havde vi besluttet at lukke Klubben, rykke udenfor og kalde det UDE-SFO.

Hele ugen.Forældrene blev adviseret, ungerne fik planen forelagt og ikke en eneste har brokket sig over den manglende mulighed for indetid, computerspil eller billard.

Alle er ude og bålet er tændt. Jeg kommer hjem sødt duftende af brand og med friske kinder. Vi har delt os, så halvdelen er ved bålet, hvor der gang i knive og snitteri. Der er snittet snobrødspinde, pindene er hentet på volden, hvor der altid ligger et utal af nedfaldne grene. Vi har slæbt kasserne med garn ud, og viklebilleder har vist sig at være en succes. Jeg hæfter garnet med tape på bagsiden. Det med bagsiden var lettere sagt end gjort.

Oppe ved Klubben hvor telefonen ikke rækker så langt, er frugtsalget rykket udendørs, kongespil og petanquekuglerne er fundet frem. Banen er hullet, men det hindrer ikke ungerne i at lære nyt. Henrik gik i kælderen og fandt den store plade med huller til at skyde efter mål på. Han lovede rask at kunne et barn få syv point på tre forsøg giver han is i dag... han henter is på vej til arbejde.

Det er så hyggeligt.

Hvorfor har vi aldrig gjort det før?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar