tirsdag den 16. december 2014

Ugen er fyldt med tidlige morgener og sene aftener


Mandag har været lang. Sådan en dag, der startede tidligt med en slags arbejde, bevægede sig gennem dagen med andre slags arbejde, og endte med et møde af den slags, hvor ørene helst skal stå stive.


Mit sofabord - december 2014


Der har været tid til hygge, tid til snak og alvor. Der har været plads til de store følelser. det har været hektisk og tanker er sat på skrift. Mandag har været dødbold med de største og maling med de mindste. For første gang har jeg i glimt tænkt tanken at Hobby måske ikke er det eneste sted jeg har lyst til at være, at det kunne være rart med afveksling, og at travlheden op mod jul ikke er speciel hyggelig.

En lille smule planlægnig er det også blevet til. Jeg huskede at skrive min del af indkøbssedlen til fredagens julefrokost. Vi står for maden, og jeg fyldte en hel A4 side med indkøb til sild og brød og salat, det hele af flere varianter. Planen er at starte med knækbrød onsdag og langsomt hælde på. Jeg var lige ved at gå hjem med sedlen i lommen. Heldigvis huskede jeg og gik tilbage.


Mit sofabord - december 2014


Mandag har vi grinet, mandag har tørret øjnene en smule og hemmelige projekter er ved at tage form – for kom aldrig her med mærkelige indfald. Mandag har fået underholdningen, der pludselig stod lysende klart dengang midt om natten på skolebestyrelsesseminariet, op på et højere plan. Og selvfølgelig når vi det til fredag.

Mandag faldt jeg omkuld da jeg nåede hjem. Det gør jeg tit. Nu burde jeg ligge i min seng, men jeg har brug for tid alene, og tåbeligt nok oplever jeg dag efter dag at have et par timer omkring midnat, hvor ensomheden og opladningen for alvor sætter igennem. Jeg ville nok lade lige så godt op (hvis ikke bedre), hvis jeg sov, så ofte kæmper jeg en kamp mellem på den ene side at nyde ensomheden og på den anden side at længes efter dyner.

Om lidt vinder dynerne.

2 kommentarer:

  1. Sikke en mandag :) Jeg er benovet over hvad du magter i dine hverdage.

    SvarSlet
    Svar
    1. Miri, det er jeg somme tider også... men på den anden side, kan jeg godt forstå her ikke er så rent :)

      Slet