torsdag den 18. december 2014

Buet om svangen


De sidste par sokker til Daniel er færdige. Med dem har jeg efterhånden rigtig godt fat i det med at forme foden. Der er stadig tiltag, der kan gøres bedre, men lige nu er jeg rigtig godt tilfreds.


Sokker til Daniel


Jeg er ret vild med den buede svang, der ser så fin ud, når sokkerne ligger, og også føles meget anderledes og meget bedre om foden, end almindelig sokker. De siddder ganske simpelt bedre fast. I hvert fald når de prøves. Om det også virker sådan i brug, ved jeg endnu ikke.

Af samme grund har jeg lovet Anders svangformede sokker, lige så snart den værste juletravlhed er ovre… sådan omkring d. 23., når gæsterne er ankommet og det alligevel er for sent med alt andet.

Indtil da må han vente og føle sig overset og misundelig på traktorspor og forøget hastighed. Det har nemlig været svært ikke at være tilgodeset. På den anden side kunne han godt se fordelen ved at jeg startede andetsteds, dermed får fat i alle fejlene og når godt i mål.

Næste sving på vejen kan så være at inkoorporere alle de snoninger Anders holder så meget af.


Sokker til Daniel

Sokker til Daniel


Endnu engang har jeg strikket fra restebunken. Af de fire bunker Anders samlede, var den her, den jeg synes bedst om. Jeg gemte den med vilje til sidst, og må bare se i øjnene at det bliver meget mere lystbetonet, rart og dejligt at strikke, når jeg også synes det færdige bliver flot og farverne spiller sammen.

Daniel kommer forbi på søndag. Så kan han passende pakke dem ud.

4 kommentarer:

 1. De er godt nok flotte med den buede svang.
  Når du er i mål og er tilfreds med de færdige sokker, er det mon så en opskrift, du lægger til salg?
  Glædelig jul
  Britt Sloth

  SvarSlet
  Svar
  1. Berit, det vil jeg ikke afvise. Og tak :)

   Slet
 2. De er altså rigtig fine! Jeg kan godt forestille mig, at de er rigtig dejlige at have på.
  Flot arbejde at komme frem til den endelige form!

  SvarSlet
  Svar
  1. Christunte, jeg er ikke nået til selv at prøve, men både Daniel og Emilie siger de sidder meget bedre fast og om foden :)

   Slet