lørdag den 28. juli 2012

Endnu en bytur


Juli 2012


Selvom der var lovet regn, udfordrede jeg Anders til en tur ind til Torvehallerne. Sidst jeg var der med Emilie, købte vi en lille bitte flaske Whisky til ham hos Noorbohandelen. Nu er flasken tom, og med tanke på at passe på vores verden, kan flaskerne genfyldes - mod betaling selvfølgelig.

Fra tidligere havde han en anden lille flaske stående, og nu bød muligheden sig. Både for at vise ham de lækre boder og fylde flaskerne op.

Vi tog af sted i brændende sol. På cykel selvfølgelig. Efter det første kvarter blandt slagtere, fiskehandlere og osteboder, var Anders allerede frygtelig sulten. Det var han ikke helt tilfreds med.

Inden vi fandt mad, fandt vi spændende øl, double cream og kaffe fra Coffee Collective. Vi fik også fyldt flaskerne op, og måtte have endnu en af de små med hjem. Måske det kan blive begyndelsen til et barskab. Hvis altså ikke indholdet forsvinder, inden der kommer mere til. Hvilket nok er mest sandsynligt.


Juli 2012


Efter turen rundt var det ikke kun Anders, der var sulten. Vi forlod Torvehallerne og fandt mad et andet sted i byen. Efterhånden var vinden taget til, tunge skyer trak ind over, og de første dryp ramte, inden vi nåede i tørvejr.

Mætte låsede vi cyklerne op, satte kursen mod Estate Coffee og opfyldning af filtre til Anders' AeroPress, der efter sælgeren hos Coffe Collectives mening, vil være den bedste bryggemetode til den type kaffe Anders valgte.


Juli 2012


Regnen var forsvundet. Dråberne blev aldrig til andet end dråber. Til gengæld var vinden taget til, og med udsigt til en hjemtur i strid modvind, var vi ret hurtige til at finde den nærmeste station og lade os fragte med DSB til næsten hjemme.

Hjemme har Anders frydet sig over den cremede double cream, og mens skyerne samler sig truende, har vi ikke set regnen. Men det betyder jo ikke, at den ikke stadig kan nå at dukke op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar