mandag den 23. juli 2012

En dag i solen


Med udsigt til en dag med sol, klædte vi os let, og satte kursen mod tog, bro og Øresund. Målet var Malmø. En af de hyggelige byer, en dag hurtigt kan få ben at gå i.


Malmø, juli 2012


Malmø, juli 2012


Det er utroligt så hurtigt tiden kan gå, inden vi fik set os om begyndte butikkerne at lukke, og vi besluttede at tage hjemad. Inden da nåede vi at gå byen tynd. Først i forsøget på at finde en garnbutik - kan det virkelig passe, der ikke findes sådan en i Malmø? Siden i forsøget på at finde et par lette, billige sko af en art til Emilie. Måske hun nu har lært, at iføre sig noget, der er til at gå i - i mere end en halv time...

Vi lod Anders blive hjemme. Han havde en aftale med sin nye fine orange cykelsaddel. Den virker helt efter hensigten. Ved han nu. Vi lovede dog at holde udkig efter mulighed for kaffe i Malmø. Der er masser af kaffehuse. Ved jeg nu. Nærmest på hver andet hjørne. Og en enkelt med et yderst sukkerfyldt budskab.


Malmø, juli 2012


Vi nåede også sen frokost i parken, henslængning på græsset i samme park, is ved kanalen og en masse snak om kanalrundfart i enten motordreven eller cyklende transportmiddel. Vi nåede aldrig længere end til snakken. Men det er ikke sidste gang, vi er i Malmø, så vi når det nok en anden gang.

Hjemme gik vi stille og roligt i koma. I morgen venter endnu en dag med sol - den skal også nydes.


Malmø, juli 2012


Malmø, juli 2012

Ingen kommentarer:

Send en kommentar