fredag den 27. juli 2012

Rødt med rødt på


Da jeg var ung. I en periode på omtrænt seksten år. Farvede jeg mit hår med henna. Til sidst fik jeg nok. Nok af rødt. Nok af mudder og varm kaffe. Nok af omkringgåen med staniol og og varme håndklæder i fire timer ad gangen.


Før


Nu er det Emilies tur. Hennaen er siden udviklet. Det er stadig mudder. Duften er stadig den samme - og bragte mig lynhurtigt tilbage. Men tiden. De oceaner af timer, med farven i håret. Den er kortet begtydeligt.

Jeg kan godt lide rødt hår.

Jeg synes det er blevet flot.

Nu er det spændende, hvad det fædrende ophav siger. Eller om han overhovedet ser det. Når hun i dag tager toget til det jydske, og en uges ferie sammen med den del af forældrebestanden, der endnu ikke har haft glæde af hende i ferien.

Hun er glad for farven.

Og spændt på reaktionerne.


Efter

12 kommentarer:

 1. Super flot...
  Og god ferie til den unge dame.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, DiSign-Karamik. Hun er sendt af sted, og er opsat på gode dage :)

   Slet
 2. Hold da op man skulle tro det var dig på de nederste billede!! Det er vildt flot :) Hils hende og send knus med på rejsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt Henriette, jeg kan ikke se det, men jeg ved godt, hun ligner mig mere end bare lige :)

   Slet
 3. Det er rigtig flot til hende! Håber, hendes far ser det. Og kan finde på at sige noget pænt (man ved aldrig med fædre....)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo spændende, Christunte. Jeg havde samme hårfarve, dengang jeg mødte ham, men det er rigtigt - det med fædre... :)

   Slet
 4. I mange år havde jeg også henna-farvet hår. Jeg synes stadig det er flot - til unge piger:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Irene, jeg synes også det er flot :)

   Slet
 5. Åh det er mega flot, jeg havde altid blommefarvet hår, men nu er det gråt som i meget grå og jeg er faktisk glad for det og vil ikke farve mere :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Violykke, det er sjovt. Når jeg synes der skulle ske noget vildt, dengang mit hår var hennafarvet, farvede jeg med en aubergine skyllefarve, det gav håret en dyb blommefarve, som så forsvandt i vask :)

   Slet
 6. Det er flot :) Jeg elsker mit eget hennafarvede hår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, jeg synes henna i hår, er så flot. Jeg fik bare nok efter seksten år... Men jeg kunne godt finde på det igen :)

   Slet