søndag den 29. juli 2012

Med bævende hjerte


Jeg er ikke god til at købe garn, uden at have et specifikt formål med indkøbet. Det betyder så også at jeg ikke har ret mange rester af samme format, som med et hurtigt blik i skabet kan samles til et eller andet spændende med striber.


Skoven ved Farum Sø, juli 2012


De sidste par uger har jeg gået rundt om mig selv, for jeg har et formål, men planen udviklede sig til at bestille en smule mere end rent nødvendigt.

Nu er det gjort. En hurtig beslutning er taget og ikke mindre end fire cones i meget forskellige farver, er forhåbentlig i løbet af de næste dage på vej fra det nordlige Jylland til mig.

Da jeg var i gang, fik jeg også bestilt tre hundredegramsnøgler i ganske andre farver et helt andet sted. Jeg har lovet min mor en Leftie i fødselsdagsgave. Hun skal selv bestemme farver, så ordner jeg resten. Hendes farvevalg viste sig at stemme overens med et af Zauberballs fine farveskift. Den omtalte farve kunne bare ikke findes i nogen butikker, jeg har været i.

Nu er det på vej, sammen med to nøgler mere, der skal bruges til det voksende hexipufftæppe, der er ved at nå så langt, at jeg kan se enden.


Det var grænseoverskridende - at trykke på knappen for bestil!

Venter nu i spænding...

4 kommentarer:

 1. Uha, det er et skråplan..... ;-)

  SvarSlet
 2. Ja, det er noget værre noget, Christunte :)

  SvarSlet
 3. Uh hvis jeg bare havde det sådan:-)
  Hvis du spørger yngstebarnet her i huset siger hun at der er nok at vælge imellem på lageret( fordi hendes mor ikke lader lækkert garn gå sin næse forbi)Men jeg er så bedst til at købe garn uden planlagt projekt, når det er på tilbud.

  SvarSlet
 4. Fruen, det er nu heller ikke fordi jeg ikke har garn til at isolere med. Min yngste mener også jeg har mere end rigeligt. Mens min kæreste har set andre stikkeglade veninders beholdninger, og mener jeg snildt kan få plads til meget mere :)

  SvarSlet