mandag den 15. august 2011

Flyttedag


Nogen skal flytte i dag. Nøglen kan endelig overdrages.

Det er ventet.

Med længsel.


august 2011


Nogen andre har lovet at hjælpe, og det er længe siden mit vækkeur har ringet så tidligt. Det var dejligt at blive vækket, for jeg glæder mig. Jeg glæder mig på Henriettes vegne, for har noget fortjent sit eget sted, med plads til at finde sig selv, så er det Henriette. Jeg glæder mig også til at se lejligheden – en smule nysgerrighed må være på sin plads. Men jeg glæder mig mest på Henriettes vegne.

Lige om snart er jeg ved at være klar. Jeg har endnu ikke vækket Emilie, men jeg har lovet hun står ude på gulvet, inden jeg går. Daniel skal møde sent, men det betyder ikke nødvendigvis, han kommer op… så jeg overvejer telefonvækning. Jeg kunne også vælge at tro på han kan. Jeg ved han kan, det er bare lige som om at i virkeligheden virker det bedst hver anden dag. Jeg er ikke helt sikker på, om det er første eller anden dag i dag.

Tasken er næsten pakket. Jeg mangler bare vand og mandler. Mandler er min tro følgesvend, og hvordan det lykkedes mig at glemme dem hos Bettina i går, er jeg lidt i tvivl om. Heldigvis har jeg flere, og heldigvis ser jeg snart Bettina igen. Indtil da finder jeg nok et substitut for den gode lille skål med låg og mandler, der ellers altid er inden for rækkevidde.

Så jeg pakker og finder det praktiske tøj (det er ellers ikke det, mit klædeskab er kendt for) og glæder mig til en dag, der sikkert bliver fyldt med travlhed, men helt sikkert også bliver fyldt med glæde.

8 kommentarer:

 1. Rigtig rigtig god dag til Jer og hvis du vil være sød at kramme Henriette en ekstra gang og så sige, at det er fra mig, så vil jeg blive frygtelig glad!

  Hils endelig :-)

  SvarSlet
 2. Du er en god ven !
  Hils hende fra mig :-)

  SvarSlet
 3. Rigtig god arbejdslyst til jer.
  Håber det hele går som det skal.

  Giv Henriette et knus og sig tillykke med lejligheden.

  Kh. Dianna

  SvarSlet
 4. Det er så dejligt at du er der for Henriette. Hils fra mig og god flyttedag.
  Mette

  SvarSlet
 5. Hils Henriette så mye fra Kristin i Norge og si at jeg gleder meg til å se henne igjen i blogland snart. Ha en riktig god flyttedag, du er en engel :) Knus

  SvarSlet
 6. Det meste er flyttet, Henriette sover i den nye seng, vi fik sat op og redt, og jeg er egentlig også klar til at knalde brikker.

  Jeg vil mægtig gerne knuse Henriette fra jer allesammen. Jeg lover. Men det bliver først, når jeg ser hende næste gang :D

  SvarSlet
 7. Jeg storknuser jer ALLE sammen her, og takker fordi I følger med mig. OG Pernille.. du har sgu fortjent at gå kold nu hihi.

  Kærlig hilsen
  Henriette :-))

  SvarSlet
 8. Henriette, jeg takker for en rigtig hyggelig dag :)

  SvarSlet